M. Hrstka 44.
R. Biško 61. (p.)
R. Biško 81. (p.)
4:3p.
(1:1)
23. T. Dufek (p.)
56. T. Dufek
59. M. Tománek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř nakonec s Kouřimí zvítězila až na penalty!


Branky


44. M. Hrstka , 61. R. Biško (p.) , 81. R. Biško (p.) - 23. T. Dufek (p.) , 56. T. Dufek , 59. M. Tománek
9

Deštivé odpoledne nabídlo v Ratboři souboj domácího týmu s Kouřimí. Utkání téměř tabulkových sousedů nakonec přineslo drama a lekci z produktivity. Na penalty nakonec zvítězili domácí. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Od prvních vteřinek byli ratbořští více na míči. Trpělivě kombinovali a hledali skulinky v kouřimské obraně. Ale paradoxně to byli hosté, kteří se radovali z úvodního gólu zápasu. 

Kanonýr Dufek ve 23. minutě překonal Černohlávka v domácí bráně. Ratboř zařadila ještě vyšší rychlostní stupeň a hnala se do zakončení. Bohužel pro ni, dlouho se nedařilo výrazně ohrozit Havránka v hostující bráně. 

Skóre zápasu srovnal až minutu před koncem prvního poločasu domácí Hrstka. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Skvělý Havránek x dvougólový Biško

Druhé dějství začalo v divokém tempu. Hned v 56. minutě se podruhé v zápase trefil Dufek, aby o tři minuty později jeho týmový kolega Tománek zvýšil již na 3:1 z pohledu Kouřimi. Po prvním poločase něco neskutečného, se stalo skutečným, alespoň na pár chvil. 

V 61. minutě z penalty snížil Biško a odstartoval pasáž zápasu, ve které domácí hráč dostávali kouřimské pod obrovský tlak. 

Brankových příležitostí bylo více než ohňů na svátek Čarodějnic po celé republice. Jako spolehlivý hasič se však ukázal hostující brankář Havránek, který někdy až zázračně zneškodňoval šance domácích. Ke srovnání skóre došlo v 81. minutě, kdy se podruhé z penalty trefil Biško. 

Více branek již nepadlo a zápas dospěl do penalt

 

Penaltová loterie

 

Ratboř zvládla penalty lépe a získala tak o bod víc než její soupeř. Rozhodující penaltu proměnil Marek Hrstka. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Myslím, že domácí ještě teďka kroutí hlavou a nechápou, jak s námi mohli ztratit bod. Za celý zápas jsme se dostali třikrát ke střele na bránu a všechno skončilo v bráně. Domácí byli od začátku častěji na míči, snažili se o kombinaci, ale v první půli z toho ještě skoro nic nevytěžili, stíhali jsme vcelku bránit. Ve druhé půli jsme utekli až na 3:1, ale posledních 25 minut jsme byli pod obrovským tlakem a domácí měli šancí na pět zápasů. Ale buď netrefovali zařízení nebo je vychytal výborný Havránek, který minimálně šest úplně stoprocentních šancí lapil.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
T. Černohlávek [-] - M. Hrstka [-] , J. Adámek [-] , M. Uher [-] , V. Švarc [-] , M. Kesner [-] , M. Teslík [-] (64. A. Brant [-] ) , J. Kovařík [-] , D. Kemza [-] , R. Biško [-] , M. Adámek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] (73. D. Zahradníček [-] ) , T. Novák [-] (69. L. Kocián [-] ) , R. Světnička [-] , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , F. Vaňkovský [-] , T. Valenta [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-] (15. T. Dufek [-] )

ŽK: 38. J. Adámek , 84. A. Brant - 27. P. Jirků , 63. D. Procházka , 84. M. Navrátil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - DOBEŠ Jan (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích