4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólové drama nakonec s vítěznou tečkou pro Cerhenice!


Branky


11. D. Nykodym , 65. J. Kuchař (p.) , 91. T. Koníček - 22. M. Matějka , 38. J. Kovařík (p.) , 95. M. Pánek
7

Letní počasí s azurově modrou oblohou přivítalo v Cerhenicích další zápas tamního týmu, který tentokráte vyzval nedaleké Libodřice. Duel dvou ambiciozních týmů nakonec přinesl šestigólové drama se sladkou penaltovou tečkou pro domácí. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové entreé

Oba týmy k zápasu nastoupily v poněkud oslabené sestavě. Zatímco domácím chyběl Puk a kanonýr Doubek, Libodřice postrádaly brankářskou jedničku Skočdopoleho. 

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Aktivnější, živější přístup je odměnil úvodním gólem zápasu. v 11. minutě se trefil Nykodym. Obdržený gól, poněkud paradoxně, spíše hosty nakopl a byl jakýmsi odrazovým můstkem ke zlepšenému výkonu v utkání. 

Hosté najednou přebrali iniciativu a byli lepším týmem na zeleném pažitu. Zlepšený výkon korunoval ve 22. minutě brankou hostující střelec Matějka. Obrat týmu trenéra Baška ve 38. minutě dokonal brankou z penalty Jakub Kovařík. Libodřičtí byli rázem na koni a z nepříznivého začátku zápasu bylo zasloužené vedení o gól v poločase. 

 

Žolík

Do druhého dějství vyběhly oba týmy ve stejném složení jako končily to první. Cíl domácích byl jasný - co nejdříve srovnat skóre a pokusit se zdramatizovat zápas. Cerhenice se však dlouho trápily v zakončení. Remízový stav jim zařídil až v 65. minutě z penalty Kuchař. 

Když už zápas spěl do penalt, přišla zápletka, za kterou by se nestyděl ani ten nejlepší dramatik. V první nastavené minutě se trefil žolík Koníček. Čirá euforie zaplnila skromný stadion v Cerhenicích. Ale co čert nechtěl, ještě než stačila hladina endorfinu v krvi domácích fanoušků klesnout na běžné hodnoty, přišlo něco, co čekal jen ten nejoptimističtější podporovatel Libodřic. V poslední minutě zápasu srovnal na 3:3 libodřický oblíbenec Milan Pánek, na jedné straně gejzír euforie a radosti, na té druhé zmaru a vzteku - i to je někdy fotbal. Zápas tak dospěl až do penalt.

 

Penaltová loterie

Kopy z pokutové značky dopadly lépe pro Cerhenice, které si nakonec z utkání odnáší o bod více než jejich soupeř z Libodřic.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Utkání se mi těžko hodnotí. Začátek jsme prospali a dostali zaslouženě branku. Po obdržené brance jsme paradoxně začali hrát a do poločasu otočili skóre. Z kraje druhého poločasu jsme dvakrát nastřelili tyč a neproměnili další vyloženě sance, čehož soupeř využil a otočil skóre. Nám se podařilo vyrovnat v poslední minutě. Penalty nám nevyšly. Za mě spravedlivá remíza.



Sestavy


Olympia Cerhenice
M. Čup [-] - R. Link [-] , M. Novotný [-] , P. Charouzek [-] (36. J. Smejkal [-] ) , J. Kuchař [-] (80. T. Koníček [-] ) , P. Klucska [-] , D. Nykodym [-] , K. Charouzek [-] , T. Basarab [-] , J. Puk [-] , M. Kaše [-]

FK Libodřice
M. Hradecký [-] - M. Pánek [-] , M. Matějka [-] , J. Košík [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , V. Patočka [-] , P. Batelka [-] , F. Šafránek [-] , T. Němec [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYNEKR Tomáš - NOVOTNÝ Jan (N), NĚMEC Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů