M. Kršňák 43. (p.)
T. Opolzer 66.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za záchranou! Štítary - Kouřim 2:1


Branky


43. M. Kršňák (p.) , 66. T. Opolzer - 6. L. Kocián
11

Nedělní podvečer nabídl ve Štítarském údolí souboj domácích oblíbenců s nedalekou Kouřimí. Po celý den panovalo příjemné počasí, ale byl oku lahodící i výkon obou týmů? Štítary nakonec svého soka porazily 2:1. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Utkání začalo aktivně, oba týmy se snažily vstřelit vedoucí gól. Šťastnější byla hostující Kouřim. V 6. minutě domácí obránce trefil odkopem jen hostujícího Kociána, od kterého zamířil míč přesně za záda Lepšího. 0:1 Od inkasovaného gólu se Štítary stále více a více dostávaly do brankových příležitostí. Ale Havránek v hostující bráně ataky domácích hráčů úspěšně odrážel.   Ve 20. minutě mohla Kouřim vést o dvě branky, ale brejk 4 na 1 nedokázali hostující hráči dotáhnout až do gólového konce.    Skóre se měnilo až ve 43. minutě. Výborně hrající Huleš dostal pod tlak obránce Kouřimi, který chyboval a fauloval domácího záložníka. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Kršňák. 1:1

Frenetický závěr

Vstup do druhé půle měli lepší hráči vesničky z předměstí Kolína. Odměnou jim mohl být gól v 53. minutě, ale několik závarů se jim nepodařilo přetavit v branku. Hlavně díky Samuelovi Umanovi, který na hrotu útočné vozby uhrál spoustu těžkých míčů, se domácím dařilo zůstávat v tlaku.

Dočkali se až v 66. minutě. Opolzer, který na jaře chytá bývalou formu z dorosteneckých let, zakončil přesně na zadní tyč a otočil skóre zápasu ve prospěch Štítar. 

Hosté poté trochu odešli fyzicky a uchylovali se spíše k dlouhým nákopům, která obrana Štítar v čele s brankářem Lepším skvěle pokrývala. Za vypíchnutí stojí výborný výkon Jedličky, nebo chcete-li Jedlického, ve stoperské trojici.

Několik dobrých příležitostí domácího týmu na navýšení skóre se nesešlo s úspěchem, v té největší selhal expres Opolzer, což mělo za následek poněkud nervózní závěr utkání, ve kterém se hra spíše zjednodušila a zhruba sedm desítek diváků tak nevidělo příliš pohledný fotbal. Na závěr bych ještě rád zmínil výkon rozhodčího Černého. Muž s píšťalkou odvedl velmi dobrý výkon. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Utkání jsme začali nešťastně a vstřelili si polovlastní gól. Poté jsme měli převahu, ale nemohli jsme se střelecky prosadit. Vyrovnali jsme až na konci poločasu ze správně nařízené penalty. Ve druhé půli jsme výsledek otočili a zaslouženě zvítězili. Dneska jsme byli lepším týmem, vítězství šli od začátku naproti, ale trápila nás koncovka. V ní se musíme zlepšit, aby to příště nebyly takové nervy.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - T. Opolzer [-] (90. K. Šín [-] ) , S. Uman [-] (87. M. Jandák [-] ) , M. Kršňák [-] , B. Uman [-] , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , K. Machurka [-] , L. Jedlička [-] , F. Hoření [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , M. Tománek [-] , R. Světnička [-] (70. T. Dufek [-] ) , L. Kocián [-] (70. F. Vaňkovský [-] ) , P. Jirků [-] , D. Zahradníček [-] , T. Novák [-] (66. T. Valenta [-] ) , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] (84. T. Hervert [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 82. K. Machurka - 29. D. Procházka , 49. T. Svoboda , 61. T. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Černý Martin - CHOBOT Jan (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů