2:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj Újezdu nakonec nedopadl: Po dobré první půli padl s Klenčí


Branky


35. E. Čoka , 83. P. Pikl - 49. D. Hrinenko , 56. V. Čech , 63. M. Čipera , 75. V. Čech
8

Poslední Chodský Újezd svedl souboj s Klenčím pod Čerchovem. Oba celky svedly poměrně zajímavou bitvu, která dopadla lépe pro hostující fotbalisty. Chodský Újezd ale předvedl velmi dobrý poločas, ve kterém to pro domácí fotbalisty vypadalo poměrně nadějně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Újezd

Chodský Újezd do utkání vstoupil aktivně, a svého soupeře se mu podařilo přetlačit. Na první branku jsme si ale museli poměrně dlouho počkat. Jedinou trefu první půle zaznamenal Erik Čoka, kterému se podařilo poprvé v utkání dohnat ke kapitulaci brankáře Klenčí- Franeka.

Chodský Újezd tak dokázal první poločas ovládnout těsným náskokem jedné branky.

Druhá půle jednoznačně pro hosty

Ve druhé půli Klenčí naprosto obrátilo dosavadní herní předpoklady a utkání začali zcela kontrolovat. Vyrovnání přišlo poměrně brzy po zahájení druhé půle. V devětačtyřicáté minutě vyrovnal Danylo Hrinenko, který tak odstartoval velmi zajímavou smršť hostujícího týmu. Do vedení je vyslal v šestapadesáté minutě Vladimír Čech. Na tuto branku se podařilo navázat Michalu Čiperovi, který navýšil na náskok dvou branek v 63. minutě. Onu poslední branku opět střelil Vojtěch Čech, který v utkání zaznamenal hned dvě trefy.

Chodský Újezd nedokázal na smršť zvanou SPARTAK reagovat, a tak jedinou branku druhé půle domácích zaznamenal ve třiaosmdesáté minutě Petr Pikl.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
P. Šiler [-] - D. Kovács [-] (66. T. Kaizler [-] ) , M. Trejbal [-] , I. Skopych [-] (70. F. Bedecs [-] ) , J. Zivčák [-] , D. Fedorčák [-] (53. M. Founě [-] ) , E. Čoka [-] , D. Kuba [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-]

Spartak – První chodská Klenčí
J. Franek [-] - D. Hrinenko [-] , R. Kulík [-] (81. P. Navrátil [-] ) , A. Lytvynovskyi [-] (84. F. Maslen [-] ) , V. Čech [-] (76. J. Čech [-] ) , O. Vasylchuk [-] , D. Vozian [-] (46. M. Čipera [-] ) , P. Cherchuk [-] , J. Řezníček [-] , T. Čipera [-] , V. Čech [-]

ŽK: 44. D. Kuba - 14. D. Hrinenko , 72. R. Kulík , 87. P. Navrátil , 87. A. Lytvynovskyi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - RABA Václav (N), NYKOLIUK Valentyn (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích