Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov na domácí půdě smetl Bor


Branky


3. V. Rada , 12. J. Stýskal , 19. P. Váchal , 46. J. Stýskal , 68. P. Váchal , 81. J. Stýskal - 50. M. Michl , 60. J. Stránský (p.) , 66. Y. Pachov
9

Poměrně jednoznačné utkání měli možnost sledovat fanoušci domácího Mrákova, který v tomto utkání hostil Bor. Domácím se podařila zejména první půle, a podařilo se jim naprosto jednoznačným způsobem ovládnout utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez debaty

Do utkání vstoupil mnohem lépe Mrákov, který rozhodl první poločas za 19 minut. Palbu domácích odstartoval Vojtěch Rada, který ve třetí minutě poslal domácí do rychlého vedení. O druhou branku dne se postaral Jaroslav Stýskal, který se prosadil v minutě dvanácté, a účet prvního poločasu zkompletoval Pavel Váchal v minutě devatenácté.

Domácí tak dokázali velmi dobře nasměrovat Mrákov k celkové výhře. Poločasový náskok tří branek k tomu byl velmi dobrým prostředkem.

Druhá půle napínavější

Jakkoli by se to na první pohled nemuselo zdát, byla druhá půle velmi zajímavá. Nemuselo to tak vypadat v jejím úvodu, když hned z kraje druhé půle zvýšil na 4:0 Jaroslav Stýskal. Po této brance se začalo dramatizovat.

Bor se dokázal za šestnáct minut dostat na dostřel jediné branky. Postupnými zásluhami Martina Micha- 50. minuta, Jiřího Stránského v šedesáté minutě a Yuriho Pachova v 66. minutě. V tu chvíli se zdálo, že se hostům podaří utkání zvrátit na svou stranu, což se ale nakonec nepodařilo. Závěrečný tlak Mrákovu vyšel, a na konečný stav upravili Pavel Váchal a Jaroslav Stýskal, který tak zkompletoval hattrick.

Domácím se tak podařilo utkání zcela ovládnout, a zvítězit 6:3.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , J. Dufek [-] , J. Čácha [-] , V. März [-] , T. Pangerl [-] - J. Stýskal [-] , V. Rada [-] (55. V. Švajner [-] ) , A. Karas [-] , V. Krch [-] (78. R. Szabó [-] ) - P. Váchal [-]

TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - D. Martinec [-] (46. Y. Pachov [-] ) , J. Burda [-] (29. Š. Vaňous [-] ) , J. Boško [-] , J. Maczko [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , K. Doleček [-] , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-]

ŽK: 8. T. Pangerl , 73. A. Karas - 73. J. Stránský , 76. J. Boško .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frgal Lukáš - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Tady bych věřil i v handicap -2,5

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích