2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 15:00

21.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu o první příčku Unčín nezvládl, Proboštov už se na ně bodově dotáhl


Branky


22. V. Mokriš , 85. D. Sém - 35. D. Kalabza , 57. D. Kalabza , 71. A. Bokser
6

Zápas byl velmi vyrovnaný. Proboštov měl šanci dotáhnout se na domácí Unčín a povedlo se. Oba celky nyní sdílí 45 bodů a první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný start

První TJ Sokol Unčín přivítal na domácím hřišti druhý TJ Proboštov B. Hosté měli možnost v případě výhry dorovnat bodovou ztrátu. Začátek utkání byl z obou stran opatrný. První branku ale slavili domácí. Ve 22. minutě dostal Unčín možnost zahrávat rohový kop. Po centru do vápna si míč v šestnátce našel hlavou Vojtěch Mokriš a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté ale nepolevili a hnali se za vyrovnáním. To nakonec přišlo už ve 35. minutě. Daniel Kalabza zahrával pokutový kop, který byl pro hosty velmi důležitým okamžikem. Proměnil! Bylo vyrovnáno. Více branek v první půli týmy nezaznamenaly. Souboj o první příčku byl tak v poločase nerozhodný 1:1. Motivace do druhého poločasu byla pro oba týmy obrovská.

Chyba domácích

Vstup do druhé půle byl znovu opatrnější. Oba týmy věděly, že hrají o hodně. Šťastnějším klubem byl ale Proboštov. Ten se dokázal ujat vedení. V 55. minutě se hosté dostali do brejku, ze kterého se podruhé prosadil Daniel Kalabza. Zlomový okamžík pro domácí přišel o několik málo minut později. Za zbytečná slova se nechal vyloučit domácí Miroslav Pokorný a oslabil tak svůj tým a zároveň naději na vyrovnání či body. Hrála se 71. minuta a Proboštov rázem vedl o dvě branky. Unčín špatně rozehrál a Adam Bokser chybu nekompromisně potrestal.  Domácí se ale stálne nevzdávali. Několik minut před koncem utkání dokázali snížit díky gólu po velkém tlaku. V 85. minutě se trefil David Sém. I přes několik dalších velkých šancích už se skóre neměnilo. Proboštov dokázal vyhrát za plný počet bodů a dotáhnout se tak na vedoucí Unčín.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér: Prohra nás mrzí, červená karta byla zbytečná. Na konci utkání jsme hrozili, byla z toho ale pouze jedna branka. Další kolo musíme nutně vyhrát.




Sestavy


TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] - J. Stejskal [-] (48. M. Šváb [-] ) - M. Pokorný [-] - D. Sém [-] (87. J. Řeřicha [-] ) , M. Novotný [-] , K. Mach [-] (62. D. Netušil [-] ) , J. Kasjan [-] , M. Lipský [-] , P. Hora [-] , M. Trojan [-]

TJ Proboštov B
L. Kořínek [-] - M. Černý [-] , T. Horáček [-] (72. L. Kolský [-] ) , A. Kopecký [-] , D. Kalabza [-] (76. P. Liner [-] ) , M. Maxim [-] , A. Bokser [-] , O. Gasiorovszki [-] , L. Fork [-] , M. Rusev [-] (79. P. Salač [-] ) , J. Váňa [-]

ŽK: 34. J. Stejskal - 10. L. Fork , 53. O. Gasiorovszki , 68. J. Váňa , 90. A. Bokser . ČK: 63. M. Pokorný - 90. J. Váňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽIDEK Richard - NAVRÁTIL Martin, ŽIDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Francois Korál, hráč
Tip experta: výhra domácích

Unčín vyhraje. Mají kvalitní tým. Vedou tabulku a doma si to pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích