3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

29.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na potřetí v tomto kole se rozhodovalo až na penalty.


Branky


4

TJ Baník Modlany vyzvali na domácí půdě FK Tatraň Kadaň, když devadesát čistého času nestačilo a došlo až k pokutovým kopům, kde přesnější byli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední domácí zápas pro Modlany

TJ Baník Modlany se v tabulce drží zaslouženě na čvrtém místě a bylo jasné, že budou chtít, aby to tak zůstalo i po utkání a to se také stalo. Vlastně na čvrtém místě skončí v letošní sezóně zatím s náskokem pěti bodů nad Litoměřickem. v sestavě domácího celku došlo ke změnám, když prostor na hřišti dostali spíše dorostenci, aby měli herní vytížení a ze slov celého realizačního týmu, to zvládli na výbornou. O jedinou branku v prvním poločase se v 11. minutě postaral Václav Salač, atak šla Kadaň do vedení.

Zasloužené remíza v devadesáti minutách.

Zápas byl vyrovnaná a netroufal bych si říct, že měl jeden z týmu řevahu. Přesto, že šla Kadaň do vedení, tak domácí Modlany si chtěli upevnil čtvrté místo tabulky a tak v 78. minnutě srovnal na 1:1 Libor Eminger. Doslova deset minut na to, konkrétně v 88. minutě vrátil vedení zpátky do rukou hostující týmu po druhé v zápase Václav Salač, ale i tak to nebylo vše k dnešnímu zápasu. Do konce hracího čistého času, stihl upravit skóre Martin Dolejší, který v 90. minutě srovnal na 2:2 a šlo se na pencle.

Modlany opět těmi šťastnějšími.

Znovu jak ominulé kolo, zvládli domácí Modlany penlatový rozstřel a berou si bonusový bod do sbírky. 



Sestavy


TJ Baník Modlany
M. Trhlík [-] (46. D. Kuchař [-] ) - D. Pošta [-] (52. J. Ruda [-] ) , V. Šedina [-] , J. Šťáhlovský [-] (75. Z. Rollinger [-] ) , P. Verbíř [-] , O. Kučera [-] (52. J. Formánek [-] ) , M. Doležal [-] (52. L. Eminger [-] ) , M. Urban [-] , M. Dolejší [-] , M. Ludík [-] , V. Stožický [-]

FK Tatran Kadaň
P. Králík [-] - P. Janošík [-] , Š. Hlavatý [-] , V. Salač [-] , T. Polanský [-] , T. Kukačka [-] , V. Karban [-] , J. Kotlan [-] , M. Junek [-] , P. Soukup [-] (75. J. Hořínek [-] ) , M. Tancoš [-]

ŽK: 44. M. Dolejší - 67. V. Karban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANSA Patrik - LESÁK Petr, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích