4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meřič napravila debakl se Slavii


Branky


3

České Meziříčí v minulém kole až překvapivě vysoko prohrálo s lídrem souteže Slavii Hradec Králové 10:0. Tuto vyskou porážku chtěla doma napravit proti Černilovu, který útočí na první příčky. Svěřencům Patrika Havla se zápas podařil na jedničku a Černilov po týmovém výkonu porazili 4:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka stála za to

V prvním poločase diváci viděli pouze jednu branku, ale stála opravdu za to, když domácí poslal do vedení nechytatelnou střelou do šibenice Josef Fiala. Další branky v první půli nepadly a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Meřič se v druhé půli rozstřílela

Domácí vstoupili aktivně do druhé půle a byli odměněni hned v 55. minutě, kdy kapitán Ondřej Ježek rozehrál roh na krátko s Tomášem Vejpravou, který posadil na zem bránícího hráče a nacentroval balón do malého vápna na Jana Tomáška který se hlavou nemýlil.

 

Na 3:0 zvýšili domácí v 76. minutě, když Tomáš Havel zatáhl balón po brankové čáře a nacentroval do vápna na nikým nebraněného Josefa Fialu který uklidil balón do prázdné branky a přidal svůj druhuý gól v zápase.

 

Na konečných 4:0 upravil Jakub Tomášek, kterého vyslal pěkným pasem Adam Baše a Tomášek tuto akci zakončil krásným lobem.



Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Patrik Havel, trenér: Z dnešního zápasu mám opravdu radost, podařilo se nám napravit utkání z předešlého týdne. Všem hráčům patří velké poděkování za to jak do zápasu vstoupili a plnili si vše co jsme si v kabině řekli. Naše obrana nepustila hráče Černilova do žádné velké šance. My jsme si vypracovali všechny góly po krásných kombinacích a zaslouženě vyhráli 4:0.




Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Vejprava [-] , J. Plšek [-] , J. Tomášek [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] , O. Ježek [-] , J. Fiala [-] , L. Provazník [-] (89. D. Baše [-] ) , T. Havel [-] , L. Baše [-]

FK Černilov
A. Brom [-] - L. Mikunda [-] (87. M. Vu [-] ) , J. Hrubý [-] , A. Roubal [-] , T. Bešík [-] , V. Svatoň [-] , M. Flégl [-] (68. J. Taclík [-] ) , M. Voltr [-] , M. Jaborník [-] , T. Schwarzer [-] , L. Daněk [-]

ŽK: 22. J. Fiala , 86. L. Provazník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KIEC Martin - VITVAR Martin, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: výhra domácích

Č. Meziříčí bude chtít odčinit prohru se Slávií, ale bude proti nim stát rozjetý Černilov, věřím ale že i přesto domácí zápas zvládnou.