3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa bere proti Javornici bod navíc


Branky


5

Poslední zápas sedmnáctého kola nabídl souboj Lípy proti Javornici. Oboum týmům vstup do jara příliš nevyšel a očekával se tak težký boj o první jarní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí již v 8. minutě, když prudkou střelou překonal Kaspera Filipi. Hosté na úvodní branku zareagovali bleskově. Již o dvě minuty později využila Javornice svoji silné zbraně a to dlouhých autů. Po jednom z nich se míč ve vápně dostal ke Kráčmerovi, který ho střelou o tyč uklidl do sítě 1:1.

 

Po úvodních brankách byly k vidění šance na obou stranách, ale žádné výrazně gólmany Kaspera a Nováka neohrozily. Ipřesto se divácí v první půli branky ještě dočkali, Jakub Kráčmer prostrčil míč na Krejčího a javornický kanonýr prostřelil vybíhajícího Nováka.

 

Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Nedáš dostaneš

První velkou šanci první půle měl v 53. minutě javornický Kovaříček, který po centru Krejčího orazítkoval břevno domácí branky. V 63. minutě vychytal Novák samostatný únik Krejčího. Pravidlo nedáš dostaneš v Lípě zafungovalo, když v závěru utkání poslal zápas do penalt Charvát.

Penalty zvládla lépe Lípa

Po první sérii vedli domácí, když Novák vychytal Kráčmera. Stav se srovnal až ve čtvrté sérii, kdy Javornici podržel Kasper. V poslední sérii byli domácí úspěšní, naopak javornický Kráčmer Nováka nepřekonal a bod navíc tak zůstal v Lípě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: Dnes jsme utekli hrobníkovi z lopaty a máme dva body z penaltového rozstřelu. Javornice si vypracovala více brankových příležitostí,ale bohužel s nimi naložila hanebně. Jestli mám být objektivní, musím říct že Javornice si zápas prohrála sama. Za Náš tým bych vyzdvihl výkon Lukáše Kapuciána který na postu který mu byl přidělen odvedl skvělou práci, která vedla k zisku dvou bodů

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Těžko se vyjadřovat s chladnou hlavou k utkání, když ztratíte vítězství gólem po 90min. Měli jsme dostatek 100% šancí zápas rozhodnout. Bohužel výkony některých hráčů ani zdaleka nepřipomínají ty, na které jsme byli zvyklí, a ono se to všechno tak pěkně nabaluje, až z toho je tahle bída, kterou nyní předvádíme. Bude to chtít zřejmě hodně trpělivosti a času, než se nám podaří ten náš orchestr naladit podle našich představ.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
J. Novák [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , M. Veis [-] , M. Kozel [-] , M. Chvojka [-] , M. Brzokoupil [-] , O. Filipi [-] , L. Melichárek [-] (46. T. Raszka [-] ) , D. Mondík [-]

Javornice
L. Kasper [-] - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-] (85. J. Hanyk [-] ) , M. Šrefl [-] (74. O. Nosek [-] ) , P. Drašnar [-] (85. L. Harbich [-] ) , J. Hovorka [-] (76. F. Dvořák [-] ) , T. Plesl [-] (74. M. Plíhal [-] ) , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , S. Koutský [-]

ŽK: 55. M. Chvojka , 90. M. Kozel - 45. S. Koutský , 83. F. Dvořák .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - VÍTEK Pavel, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: výhra hostů

Lípa je doma bojovná, ale Javornice si nenecha vzít ani bod. Hosté jasně vyhrají