4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyprův hattrick zajistil Železnici další domácí vítězství


Branky


18. J. Kypr , 30. J. Kypr , 59. J. Míka , 78. J. Kypr - 51. J. Kuneš , 58. J. Kuneš
5

V zápase mezi Železnicí a Náchodem padlo sice celkem šest branek, o všechny se ale postarali pouze tři muži.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyprův skvělý úvod

Trvalo poměrně dlouho, než se domácí tým dostal do zápasu. Ve 12.minutě se dostal do zakončení Miler, jeho střelu ale stačil vracející se bek srazit na roh. O čtyři minuty později mířil vedle Kypr. V 18.minutě už se stav poprvé měnil, Miler nezištně našel Kypra, a ten do prázdné otevřel skóre. Po vedoucí brance ale domácí ubrali a hrál se vyrovnaný fotbal. Nicméně ve 21.minutě nikým nekrytý Zámečník hlavičkoval těsně vedle, ve 29.minutě potom po spolupráci Bartáka s Míkou musel zasahovat hostující brankář Kumprecht. O minutu později se skóre měnilo podruhé. Dlouhý Odvarův aut propadl ke Kyprovi, který překonal Kumprechta podruhé.  Za tohoto stavu se také šlo do kabin. 

 

Náhlé vyrovnání během pár minut

Po změn stran utekl domácím začátek. Nejprve v 51.minutě došlo k prvnímu nedorozumění v obraně a střídající Kuneš snížil na 2:1, poté v 58.minutě opět hrubka domácích a stejný hráč srovnal. Takové ticho na železnickém stadionu snad ještě nikdy nebylo. Jenže hned vzápětí se ukázalo, jak je důležité mít v týmu Jana Míku, který se dostal k zakončení, Kumprecht sice první střelu vyrazil, na dorážku byl ale krátký. A tak vydržel nerozhodný stav pouze minutu.  V 65.minutě se přes hostující obranu probil Kypr, jeho zakončení vyrazil Kumprecht ke Šťastnému, kterého ale opět vychytal brankář hostí. V 75.minutě mířil Odvárko po rohu hlavou nad břevno. Hosté, posílení několika hráči divizního áčka, neustále hrozili z rychlých protiútoků, hráli v těchto momentech hodně na riziko a z toho vyplavala fatální chyba na půlce, k míči se dostal Kypr a téměř z půlky hřiště přehodil vyběhnutého Kumprechta a zkompletoval hattrick. Železnice se sice v půlce zápasu zapotila po náhlém srovnání, i tak si ale dokázala zápas pohlídat a zajistit si plné tři body.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Je za námi 28.hrané kolo, Bělohrad, Skalice a Železnice mají 20 výher, 5 porážek a tři remízy. O postavení týmů rozhodují nyní penaltové rozstřely, možná argument...K zápasu, Csaplárova past nakonec nesklapla, duel rozhodly hodně chyby na obou stranách. Pro nás krizovou fázi vyřešil Míka, bylo obtížné hrát proti soupeři, jehož sestavu vyztužili borci z náchodského áčka typu Bičištěho či Rajnocha. První opravná zkouška je za námi, před námi je další a velmi těžká."

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Sehráli jsme utkání, kdy rozhodují chyby. Bohužel v těch naivních chybách jsme dobří. Ale v 1.poločase jsme zaostávali v pohybu za domácími a vyhazovali jsme zbytečně míče. Nástup do 2.poločasu,kdy jsme využili jediné střídání, které nám zůstalo a pustili do hry druhého brankáře, nám vyšel .A právě Jirka Kuneš ukázal všem jak dávat branky a během několika minut dvěma brankami vyrovnal. Bohužel laciné chyby nám radost pokazily. Přesto jsme jednoho z aspirantů postupu potrápili."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - T. Odvárko [-] , A. Starý [-] , L. Haken [-] , F. Burgert [-] (60. T. Bucek [-] ) - R. Klouza [-] (86. J. Matoušek [-] ) , D. Barták [-] , J. Míka [-] (84. P. Saal [-] ) , J. Šťastný [-] - M. Miler [-] , J. Kypr [-]

FK Náchod B
M. Kumprecht [-] - F. Zámečník [-] , M. Rajnoch [-] , A. Šesler [-] , P. Novák [-] , D. Bičiště [-] , J. Balcar [-] , J. Novotný [-] , D. Hanzl [-] (46. J. Kuneš [-] ) , M. Jahoda [-] , Š. Donát [-]

ŽK: 33. J. Kypr , 34. R. Klouza - 44. F. Zámečník .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: Trejbal Adam - IKIZGÜL Varol, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

Byť bych hrozně přál výhru Náchodu. Bohužel v Železnici prohraje a tím se Náchod neodlepí z poslední příčky. Očekávám aspoň jednu branku ze standartky.

Tip: výhra domácích