2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Skalice zvládla bodovat s Trutnovem a je stále první


Branky


21. S. Hanel , 77. M. Diviš
8

Velmi zajímavý a vyrovnaný souboj jsme mohli vidět také na půdě České Skalice, která změřila síly s Trutnovem. Souboj o každičký bod ve špičce tabulky stále probíhá, a tak musela jít Skalice do zápasu s plným nasazením. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektní souhra

Trutnovští nastoupili se snahou zápas vyhrát a odčinit tak podzimní porážku v domácím prostředí. Byli přesnější v kombinaci, rychlejší v pohybu, ale nepřesní v zakončování. Domácí brankář Šťastný byl většinu poločasu téměř bez práce, posbíral pouze několik centrů nebo se zapojil do hry při malých domů. Běžela 21.minuta, kapitán Pavel Sedláček vyhrál souboj se stopery, Diviš našel centrem Hanela, ten udělal kličku obránci a přesnou střelou na zadní tyč rozjásal domácí fanoušky. Po dvaceti minutách tak svítil na tabuli stav 1:0 pro domácí. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Dalekonosnou dělovku Diviše vytlačil nad břevno výborný brankář hostí, po ukázkově rozehrané standardce hlavičkoval do břevna Sedláček, o několik minut později další hlavičku, tentokrát Tipelta, zázračně vyrazil gólman Trutnova Miloš Kamitz. Do šaten se tak odešlo za mírného vedení domácích, leč tomu mohlo být jinak a domácí mohli vést již velkým rozdílem. 

 

Diviš pojistil zápas

Ve druhé půli se hrálo především ve středu hřiště, hosté sice byli na míči více než domácí, jejich snaha však končila na velkém vápně. Šancí na pojištění výsledku měli domácí několik, ale ke gólu nevedla žádná. Poté ale přišla 77.minuta, Martin Diviš na pravé straně před vápnem převzal míč, dvěma rychlými kličkami do středu hřiště se zbavil obránců a rychlou a přesnou střelou k bližší tyči pojistil domácí vítězství. Hosté již nebyli schopni s výsledkem nic udělat, a tak domácí berou tři body a stále si drží nadějnou první pozici. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "O zisku veledůležitých tří bodů jsme rozhodli brankami, které jsme rozdělili do obou poločasů, přičemž několik dalších tutovek (četně břevna a tyče) ještě zůstalo nevyužito."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Náš výkon stejně tak jako úroveň celého zápasu nenaplnil naše očekávání. Chyběl nám důraz na obou stranách hřiště, v přechodové fázi jsme dokázali zkazit i ty nejjednodušší přihrávky a v poslední třetině hřiště jsme postrádali myšlenku pro překonání zkonsolidované obrany soupeře. Celý zápas jsme byli bezzubí a působili poněkud bezradně. Skalice nás předčila zejména v pohybu, kdy byla schopná dobře doplňovat útok a po skončení akce se hned vrátit do obraného bloku."



Sestavy


TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - M. Tipelt [-] (72. K. Čáp [-] ) , V. Novotný [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , J. Chmelík [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , P. Rompotl [-] , P. Sedláček [-] (55. O. Chráska [-] ) , V. Výborný [-] (92. M. Šrajbr [-] )

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - J. Hrnčíř [-] (46. J. Herout [-] ) , P. Makovský [-] , O. Metlický [-] - T. Petr [-] (61. L. Rohrbacher [-] ) , P. Holubec [-] , V. Valášek [-] (61. M. Sapár [-] ) - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] , M. Kalhous [-] (77. D. Hrnčíř [-] ) - P. Křížek [-]

ŽK: 79. K. Čáp - 9. T. Petr , 69. M. Sapár , 78. M. Kamitz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Trejbal Adam - NOVOTNÝ David, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný boj, ve kterém budou rozhodovat sebemenší chyby, Skalice ale vítězství urve.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích