Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město našlo recept na Stěžery


Branky


7

O záchranu v soutěži bojuje také domácí Nové Město, které změřilo síly se Stěžerami. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Město vkročilo do poločasu správnou nohou

Do utkání vstoupily oba celky aktivně. Hned ze začátku bylo k vidění několik rohových kopů, které signalizovaly aktivitu před bránou. Po jednom z útoků domácích dostal přihrávku na paty před brankáře Dušan Hůlek, stihl ale ještě míč zpracovat a vyslat do brány. Ve 37. minutě po přihrávce hostující záložníka míč prošel skrz shluk asi pěti hráčů a sám před brankářem se ocitl Karel Vácha, který brankáře dokázal prostřelit. Do poločasu se už i přes další šance stav nezměnil a do kabin se šlo s remízou.

 

Dělovka z dvaceti metrů rozhodla

Druhý poločas se také nesl ve velmi aktivní duchu. Chvíli po poločase se prosadil Jiří Gabriel. Míč nešťastně nakopl do výšky domácí obránce a Gabriel ho z voleje trefil přímo pod břevno. Stěžery tak dobrým startem druhé půle obrátily dosavadní vývoj utkání. Zbytek poločasu se hrál spíše na území Stěžer, protože Nové Město si chtělo vzít vedení zpátky. Divy se začaly dít po 80. minutě. Za obranu dostal přihrávku domácí Dušan Hůlek a pravou nohou vyslal střelu po zemi za záda brankáře Babáka. Tento dvougólový muž tak vyrovnal utkání a Nové Město dostalo o to větší sílu o zápasu. Hřeb zápasu přišel v 90. minutě, kdy asi z dvaceti metrů vystřelil Štěpán Šafránek a náramně vymetl šibenici. Nové Město si tak po skvělém obratu připsalo tři body a oddálilo se sestupovým příčkám. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: "Z úvodního herního nasazení jsme dokázali vytěžit pouze jednu branku a vyrovnání před koncem poločasu nám ubralo na herní aktivitě a nedostatečným důrazem jsme darovali soupeři i druhý gól na začátku druhého poločasu. Pak už to bylo vabank a utkání se nám podařilo zvrátit až v posledních minutách. Oceňuji přístup hráčů, že i za nepříznivého stavu se dokázali zvednout a výsledek otočit."

TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Tak tohle se nepovedlo na všech frontách. Na rozdíl od domácích, kteří chtěli hrát fotbal a bodovat, my jsme již od první minuty čekali na konec zápasu. Náš personální stav dosáhl úplného dna a jediné co bych chtěl v zápase vyzdvihnout je poděkování dorostencům a navrátilcům, bez kterých by jsme nebyli schopni do zápasu vůbec nastoupit. Snad se dáme na závěr sezony zdravotně dohromady a další utkání od nás bude o něčem jiném."



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Hůlek [-] , D. Flígr [-] (69. E. Berger [-] ) , V. Ťokan [-] (60. M. Novotný [-] ) , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , Š. Šafránek [-] , V. Jelen [-] , J. Hable [-] , I. Lelek [-] , P. Srubjan [-]

TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Gabriel [-] , K. Vácha [-] , T. Paulů [-] (79. J. Špičan [-] ) , F. Hušek [-] (72. J. Vácha [-] ) , D. Havlíček [-] , P. Halberštát [-] , J. Špicar [-] , J. Vácha [-] , L. Brom [-] , J. Formánek [-]

ŽK: 63. V. Jelen , 76. J. Hable , 85. E. Berger , 94. M. Hůlek - 24. P. Halberštát , 49. J. Špicar . ČK: 53. J. Špicar .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - URBAN Vladimír, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra hostů

Stěžery po překvapivé výhře v Kunčicích porazí i Nové Město.