0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad přejel Roudnici


Branky


9

Lázně Bělohrad přijely do Roudnice, která hrála doma na svém hřišti prví jarní zápas za přítomnosti svých diváků, dobrého jídla a pití. Oba týmy se špičky tabulky stály o cenné tři body.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chycená penalta domácího brankáře

Od první minuty byla znát vyrovnanost obou mužstev, více se na utkání ale koncentroval náš Bělohrad, který se také po chybě domácích ujal vedení. Střelcem úvodní branky byl Martin Kiec. Asi jediná šance domácích na vyrovnání v prvním poločase byla hlavička ze standartní situace, kterou hostující brankář Dobřichovský skvěle vytáhl z horního rohu brány. Hosté dostali také skvělou příležitost na zvýšení vedení v podobě penalty, tu ale zlikvidoval domácí David Klapka. 

 

Červená karta otřásla kádrem

Druhý poločas začal ze strany domácích dost pochybně. Prakticky hned po rozehrání šli do početní nevýhody. Červenou kartu dostal Vojtěch Vladeka po zákroku na hostujícího hráče. Navíc Bělohrad dokázal z následující situace skórovat, díky Marku Vojtěchovi. Pro Roudnici to tak bylo dvojité potrestání. Bělohradu vedení vyhovovalo, a tak se ofenzivně více projevovala Roudnice. Gól se jí však nepovedlo vsítit, zejména kvůli malému počtu střel. Poslední pětiminutovku si opět vzali do diktatury hosté a v 88. a 92. minutě přidali další dva góly, oba zásluhou Miroslava Rycheckého.  Bělohrad si tak uhájil roli lídra ligy a z Roudnice si odvezl zasloužené tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "Opět známá písnička. V poli celkem vyrovnaný zápas, ale ve vápně soupeře jsme neškodní. A když k tomu přidáme chyby v obranné činnosti, zrodí se tento výsledek."

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Tvrdé a fyzicky náročné utkání. V první půli jsme hráli velmi dobře. Šli jsme do vedení a domácí jsme k ničemu zásadnímu nepouštěli. Škoda neproměněné penalty. Hned po přestávce šli domácí do oslabení a my jsme z následné standartky přidali další branku. Hra v přesile nám spíše ublížila. Byli jsme nervózní a ukvapení. Až v závěru utkání jsme přidali uklidňující dvě branky. Jsem rád za nulu vzadu a to, že jsme kvalitní tým Roudnice až na velmi malé výjimky do ničeho výrazného nepustili."



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
D. Klapka [-] - D. Koutník [-] , V. Vladeka [-] , Š. Veselý [-] , T. Sýkora [-] (62. M. Zima [-] ) , D. Dostál [-] (76. T. Hladík [-] ) , V. Pospíšil [-] (84. L. Sciskala [-] ) , J. Šalda [-] , M. Vítek [-] (62. J. Tomeš [-] ) , J. Černý [-] , M. Cuberka [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - J. Odvárko [-] , D. Kulhánek [-] (70. J. Kracík [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Nezbeda [-] (81. P. Horáček [-] ) , M. Wagenknecht [-] (76. L. Nezbeda [-] ) , M. Kiec [-] (81. M. Rychecký [-] ) , J. Kluz [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 14. Š. Veselý , 45. T. Sýkora , 51. V. Pospíšil - 15. M. Kiec , 61. J. Wagenknecht , 83. J. Kluz . ČK: 48. V. Vladeka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŠILING Karel, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: remíza

Kvalitní týmy ze špičky tabulky Roudnice a Lázně si body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza