1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka nestačila doma na Roudnici


Branky


7

21. kolo přineslo zápas Roudnice, která se přijela porvat o tři body do Sobotky. Souboj z opačných konců tabulky nakonec dopadl lépe pro hosty. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní dominance hostů gól nepřinesla

Již od zpočátku utkání šlo vidět převahu hostů v mnoha aspektech. Roudnice několikrát ohrozila branku domácích, kýžený gól se ale nedařilo vsítit. Stejně dobře jako hra dopředu fungovala i roudnická hra dozadu, a tak se Sobotka téměř vůbec nedostala k šanci na ohrožení branky Roudnice. Roudnice dál promarnila několik tutovek a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

 

Kapitán se vrátil a rozhodl zápas

Druhý poločas začal lepším výkonem domácích. Jejich snaha vyústila v 51. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil Vítězslav Bárta. Tento inkasovaný gól probudil Roudnici a ta se opět zhostila své herní dominance. Tlak na branku domácích překypěl v 67. minutě, kdy se ve své premiéře trefila zimní posila Tomáš Sýkora. Ten se střelou nemýlil, když dostal centr přímo na nohu z pravé strany, téměř od čáry. Hosté s chutí vyhrát hráli dál kombinační fotbal. Po průniku po křídle dostal přihrávku na nohu domácí kapitán Tomáš Kučera a poslal tak svůj tým do vedení. Do konce zápasu bylo možno vidět ještě několik pokusů o zvýšení vedení, úspěšný však žádný nebyl. Hosté si tak v Sobotce vydřeli vítězství a tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, trenér: "Do dnešního zápasu jsme vzhledem k postavení soupeře v tabulce šli s respektem. Musíme uznat, že soupeř byl většinu zápasu lepší a neproměnil několik vyložených šancí. My jsme hrozili většinou z rychlých brejků. V druhém poločasu jsme šli sice po rohovém kopu do vedení, soupeř ale následně prolomil naši obrannou tvrz a dvěma góly zápas otočil. V závěru jsme sice vrhli všechny síly do útoku…ale bez kýženého efektu. Soupeři gratulujeme k vítězství."

TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl, sekretář: "V zápase jsme byli lepším týmem. Lépe jsme kombinovali i šancí jsme si vytvořili dost. Jen díky naší nepřesnosti v koncovce se zrodilo pouze hubené vítězství."



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - J. Vaníček [-] (84. J. Novák [-] ) , Z. Přikryl [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-] , V. Bárta [-] , J. Kubišta [-] (55. T. Pavlíček [-] ) , J. Kocourek [-] , P. Čerych [-] , M. Klouček [-] (77. M. Prokorát [-] ) , P. Halbych [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Novotný [-] , Š. Veselý [-] (80. L. Koutník [-] ) , T. Kučera [-] , T. Sýkora [-] , D. Dostál [-] (85. J. Šalda [-] ) , V. Pospíšil [-] , M. Vítek [-] (59. V. Vladeka [-] ) , J. Černý [-] , D. Koutník [-] (59. J. Tomeš [-] ) , M. Cuberka [-]

ŽK: 67. L. Král - 14. M. Novotný , 59. Š. Veselý , 93. M. Hopko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tichý Lukáš - MIŽIČ Jan, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: výhra hostů

Sobotka tápe a neprobudí je ani další domácí kolo, kde věřím více Roudnici, která se chce zapojit do boje o nejvyšší příčky.

Tip: výhra domácích