4:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick k vítězství Nového Města nestačil


Branky


21. F. Gois , 58. J. Ansorge , 67. D. Hrubý , 89. M. Jahoda - 43. V. Ťokan , 75. V. Ťokan , 91. V. Ťokan
11

Souboj o body se odehrál mezi Náchodem a Novým Městem nad Metují. Náchod nutně potřeboval tři body, aby se pomalu mohl odpíchnout z posledního místa. V těsném souboji se mu to nakonec podařilo.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas začal v rychlém tempu, kde se oba týmy snažily o vstřelení úvodní branky. To se povedlo Náchodu, který v 21. minutě otevřel skóre, kdy Denis Hrubý nastřelil v pokutovém území brankáře, míč se odrazil ke kopačkám Filipa Gopise a ten skóroval do odkryté branky. Dále se hrálo nebezpečně na obě strany, hrozby přicházely také ze standartních situací. K vyrovnání došlo až před koncem poločasu, a to ve 43. minutě, kdy po autovém vhazování se míč dostal do pokutového území, kde míč do brány dokázal dostat Vojtěch Ťokan. Za vyrovnaného stavu se také šlo do kabin.

 

Hattrick na vítězství nestačil

Druhý poločas byl také velmi akční a gólově hojný. V 53. minutě se krásně na hranici velkého vápna nabídl Jan Ansorge a střelou po zemi k pravé tyči vyslal svůj tým k vedení. Tento gól nabudil týmovou morálku. O deset minut později krásnou přihrávku před obránce dostal Denis Hrubý, který se nemýlil a poslal tak domácí do vedení o dvě branky. Náchod hrál velmi ostře a kolem 75. minuty přišly dva ostré zákroky na novoměstské fotbalisty. Jeden z nich byl kompenzování volných přímým kopem. Kopu se ujal Vojtěch Ťokan a perfektně přesnou střelou trefil branku soupeře. Do konce zápasu se zdálo, že už žádná branka nepřibyde. V 89. minutě ale Denis Hrubý nakopl z levé strany vápna na pravou stranu, kde si míč našel Matěj Jahoda a zařídil tak čtvrtý gól pro Náchod. Hosté se ale nezalekli a z opakovaného rohového kopu se hlavou prosadil opět Vojtěch Ťokan a zařídil tak hattrick. Hattick ale na vítězství nestačil, a tak tři body zůstaly v Náchodě.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
trenérský tým: "V bojovném utkání jsme měli slušné pasáže,škoda výpadku na konci poločasu,kdy jsme přestali hrát tahali za kratší konec a hosté vyrovnali.V druhém poločase pokračoval bojovný fotbal a my předvedli pěkné akce zakončené góly.Hosté zkorigovali v nastaveném čese.Chválím tým za bojovnost. Postupně řešíme svoje problémy.Hosté byli nebezpeční hlavně ze standardních situácí.Vítězství pro náš mladý tým je cenné."

MFK Nové Město nad Metují
trenérský tým: "Dnes jsme byli k zisku důležitých bodů velmi blízko"



Sestavy


FK Náchod B
J. Kuneš [-] - A. Šesler [-] , D. Hrubý [-] , F. Gois [-] (89. D. Poláček [-] ) , J. Čejchan [-] , M. Jahoda [-] , J. Fenz [-] , J. Ansorge [-] , D. Hanzl [-] (84. J. Melichar [-] ) , Š. Donát [-] , D. Král [-]

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - Š. Šafránek [-] , I. Lelek [-] , V. Ťokan [-] , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] , D. Flígr [-] (76. D. Hůlek [-] ) , V. Jelen [-] , J. Hable [-] , P. Srubjan [-] , J. Fidra [-] (76. D. Zítko [-] )

ŽK: 26. J. Fenz , 80. Š. Donát , 81. D. Hanzl - 50. V. Ťokan .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - BUCHTA Petr, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra hostů

V boji o záchranu se lépe povede Novému Městu, které si odveze všechny 3 body.

Tip: remíza