Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 16:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov řádil jako hurikán, udeřil 11x


Branky


9

Jedenáctigólová mašina jménem Trutnov B zamířia směr Jičín, kde se v neděli odehrál zápas proti SK Sobotka. Oba dva týmy si přijely pro tři body, oba dva týmy by díky výhře mohly přeskočit o pár pozic nahoru v tabulce. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick v první půli

První dva góly padly ještě v první desetiminutovce. Ten druhý byl v podání Patrika Doubice, jehož tvrdá rána do poloodkryté brány nedala brankáři žádné šance. Stejně tak ve 13. minutě nedal Vojtech Valášek brankáři moc šancí, kdy se pro průniku svého spoluhráče dostal úplně volný na pravou stranu a zakončil. O pět minut později se povedla super narážečka a střela, kterou tečoval kapitán Sobotky Halbych spadla do sítě. Autorem byl Michal Kamitz. Sobotka ale odpověděla, a to ve 23. minutě po luxusní hlavičce Jakuba Nováka, který tak zařídil první gól svého týmu. Ve 27. minutě zpoza šestnáctky náramně vymetl šibenici Vojtěch Valášek. Brankář Sobotky Pavlíček zde neměl šanci. Ve 37. minutě byl ve vápně faulován hráč Trutnova a sudí okamžitě nařídil penaltu, které se chopil dvougólový Vojtěch Valášek. Penalta kopnutí doleva dolu propadla do sítě a vedení Trutnova se tak zvýšilo již na 6:1. Vojtěch Valášek si tak připsal hattrick již v prvním poločase. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

 

Gólová paráda pokračuje

Druhý poločas začal podobně jako ten první, velkým tlakem ze strany Trutnova. První gól však přišel až po 21 minutách druhého poločasu, přehodil brankáře Jakub Tobiáš. Uplynuly zhruba čtyři minuty a už dostal přihrávku před brankáře Matěj Kalhous, který bez váhání proměnil. Sobotka reagovala skvělým centrem do velkého vápna, kde hlavička útočníka Sobotky šla na kopačku Vítězslava Bárty, který vsítil druhý gól. Bleskurychlá odpověď přišla po minutě, kdy se brankář nestačil ani natáhnout a Tomáš Groer střelil míč do brány. Hned po tomto gólu (v 76. minutě) se brankář Sobotky dostal mezi více hráčů, přišel o míč a do prázdné branky zakončoval znovu Tomáš Groer. Gól na spokojenou cestu domů poslal do sítě v 87. minutě Jakub Tobiáš, kde po úniku pravé zálohy dostal přihrávku naservírovanou jak na talíři přímo na kopačku a zakončil do v podstatě prázdné branky. Trutnovské béčko si tak tímto skalpem připsalo zasloužené tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, trenér: "V dnešním utkání jsme bohužel od začátku tahali za kratší konec…čeká nás velmi těžké jaro…doufám, že se z dnešního utkání poučíme a příště to bude o něčem jiném…Soupeři gratulujeme…"

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Výsledek hovoří za vše. Měli jsme mimořádný den. Od úvodního hvizdu jsme na hřišti dominovali a soupeře k ničemu nepustili. Předčili jsme ho ve všech herních činnostech včetně chuti hrát. Zejména v první půli nás zdobil rychlý přechod do útoku a přepínání do defenzivy. S narůstajícím skóre, jak to tak bývá, fotbalovost utkání upadala, o góly však ani poté nouze nebyla. Všem klukům patří poděkování za přístup k utkání a touhu po vítězství a gólech."



Sestavy


SK Sobotka
T. Pavlíček [-] (55. V. Bárta [-] ) - J. Kubišta [-] , S. Valdman [-] , T. Klečal [-] (83. L. Halbych [-] ) , M. Klouček [-] , J. Vaníček [-] , Z. Přikryl [-] , J. Kocourek [-] , J. Novák [-] , P. Halbych [-] , R. Žďánský [-]

MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - O. Metlický [-] , P. Křížek [-] (61. M. Kalhous [-] ) , J. Tobiáš [-] , J. Hrnčíř [-] - V. Valášek [-] , J. Balcar [-] (71. T. Groer [-] ) , M. Kamitz [-] (61. T. Petr [-] ) , P. Holubec [-] - P. Doubic [-] (89. D. Hrnčíř [-] ) , Š. Landa [-] -

ŽK: 25. M. Klouček - 50. Š. Landa .
Hráči zápasu: V. Valášek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - IKIZGÜL Varol, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip experta: remíza

Souboj zespod tabulky bude remízovým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů