3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice i přes infarktový závěr uhájili setrvání v krajském přeboru


Branky


8

Jednomu týmu šlo o všechno, druhému již o nic. Hořice přivítali doma Rychnov a věděli, že aby mohli mít jistotu udržení krajského přeboru musí proti pátému týmu soutěže zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Pečenka

V první půli diváci viděli pouze jednu branku a radovat se mohli domácí fanoušci. Po dlouhém autu do vápna míč poskakoval mezi hráči a v dané situaci se nejlépe zorientoval Jiří Pečenka, který ukázal, že umí být tam kde být má a střelou z otočky překonal Tobišku. Hořice byly aktivnější, ale svoji převahu gólově v první půli využít nedokázaly.

Dramatický závěr

Rychnov se nevzdal a dvěma rychlými branky dokázal zápas otočit. První branku vstřelili hosté po pěkné kombinaci Zajíčka s Mňukem, kdy druhý jmenovaný v pádu dokázal prostřelit Krejčího. O čtyři minuty později si aktivní Zajíček naběhl na přední tyč a překvapivou střelou poslal Rychnov do vedení. I přes tuto studenou sprchu ukázaly Hořice odhodlání a velké nasazení, díky kterému nejprve v 87. minutě po průnikové přihrávce Davida Drozda tvrdou střelou srovnal na 2:2 kapitán Hořic Dominik Palm.

Neuvěřitelný obrat dokonali domácí v 89. minutě, kdy nepříjmený míč z přímoho kopu vyrazil Tobiška do strany, kam dobíhal domácí útočník, který se snažil z úhlu protlačit míč do sítě, ten se však od tyče odrazil do míst, kde byl Pavel Drozd a ten Hořicím vystřelil udržení krajského přeboru!



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Josef Vydra, předseda: Poslední zápas sezóny, ve kterém nám šlo o hodně nebyl pro slabé povahy. Sice se nám podařilo vstřelit první branku poměrně brzo, ale pak jsme přes spoustu šancí nedokázali výsledek potvrdit. A tak hosté 20 minut před koncem dvakrát udeřili. 5 minut před koncem to nevypadalo dobře, ale naši hráči nezdolnou vůlí výsledek opět otočili a zachránili tak KP i pro další sezonu. Na jaře jsme měli často značné personální problémy a o to větší zaslouží hráči uznání.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - D. Palm [-] , J. Pečenka [-] (82. J. Rozsévač [-] ) , P. Kuneš [-] , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] , P. Palm [-] , M. Havelka [-] , Z. Nečesaný [-] (78. M. Jonáš [-] ) , P. Hátle [-] , D. Drozd [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] - F. Široký [-] , D. Effenberk [-] , R. Zajíček [-] , J. Nosek [-] , M. Červinka [-] (62. M. Mňuk [-] ) - V. Lihařík [-] -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fišer Pavel - HALEŠ Vladan, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: výhra domácích

Nás čeká nejdůležitější utkání v sezóně, které musíme zvládnout a nic jiného než tři body nebereme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích