4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si připsal první vítězství za tři body!


Branky


4

V rámci předposledního kola se utkali již jasní sestupující Kostelec a Vrchlabí. Do zápasu vstoupili lépe hosté. Domácí se však nevzdali a po bojovném výkonu dokázali zápas otočit a připsat si první výhru za tři body v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí dostal do vedení Schütz

Vrchlabí udeřilo již v 9. minutě, když se po rychlém přenesení hry z půlky hřiště hlavou prosadil Schütz. Kostelci se podařilo ještě do poločasu zápas otočit díky Danielu Cvejnovi. Ten se nejprve ve 36. minutě po pěkné přihrávce od Kvasničky řítil sám na Šída a střelou o zadní tyčku srovnal na 1:1. O tři minuty pozdějii přidal druhou branku, když mu míč mezi obránci prostrčil Kotyza a kostelcký střelec opět zachoval klidnou hlavu a otočil skóre zápasu na poločasových 2:1.

Domácí v druhé půli dvěmi góly dokonali obrat

Kostelec vstoupil dobře i do druhého poločasu, když v 53. minutě, Vodička pěknou průnikovou přihrávkou našel Adama Smolu, ten si postrčil míč kolem brankáře Šída a poté míč doklepl do prázdné branky. Poslední gól zápasu padl opět do sítě Vrchlabí, když hostující obránce nechtěně uklidil míč za záda gólmana Šída. Postavení týmu v tabulce se nezměnilo. I tak ale může Kostelec slavit první výhru za tři body v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Do utkání vstoupili lépe hosté a brzy se ujali vedení. Stav se nám podařilo otočit již do poločasu. Ve druhém jsme přidali ještě dvě branky a zápas dovedli do zaslouženého vítězného konce.

FC Vrchlabí
FC Vrchlabí: Na utkání jsme odjeli v sestavě, která nebyla ideální. Minimum hráčů nechalo na hřišti veškerý svůj um, ale na širší kádr domácích to bylo málo. Neúčast několika hráčů (pracovní povinnosti, zranění, ...) se táhle pravidelně celou sezónou a výsledkem je naše hra i postavení v tabulce.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - R. Müller [-] (66. A. Poledno [-] ) , J. Kvasnička [-] , A. Smola [-] , P. Klapal [-] , J. Vodička [-] , O. Šupler [-] , D. Cvejn [-] , O. Kotyza [-] (82. D. Sejkora [-] ) , R. Dostálek [-] (73. J. Havel [-] ) , M. Plocek [-] (73. M. Žežule [-] )

FC Vrchlabí
O. Šíd [-] - P. Kraus [-] , J. Srnský [-] , F. Jech [-] , M. Schütz [-] , J. Fink [-] , S. Mlejnek [-] , D. Kršík [-] , J. Dědek [-] , D. Štefan [-] , D. Navrátil [-]

ŽK: 12. R. Müller , 54. R. Dostálek , 75. O. Šupler - 19. J. Dědek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - VOJTĚCH Lukáš, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání a po penaltách zvítězí Kostelec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích