4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia stále drží šanci na první místo


Branky


4

Slavia se musela po výhře v poháru opět koncentrovat na soutěžní zápas, kdy doma přivítala Červený Kostelec. Zápas se rozhodoval na konci první a na začátku druhé půle, kdy se Slavia dostala do dvoubrankového náskoku, který následně navýšila na konečných 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se poprvé prosadila až gólem do šatny

Slavia byla aktivnější od první minnuty, ale svůj tlak dlouho nedokázala gólově zužitkovat. Když už to vypadalo, že se do šaten bude odcházet za bezgólového stavu, tak kapitán Tomáš Kabeláč dlouhým pasem našel rozběhnutého Jiřího Řezáče, který využil špatně načasovaného výběhu gólmana Středy a poslal Slavii do vedení.

Slavia v druhé půli vítězství potvrdila třemi góly

Slavia skvěle vstoupila do druhé půle, když hned z první útočné akce skórovala, Adam Novotný vyslal Daniela Krotila, který se zasekávačkou zbavil Petra Bárty a střelou na zadní tyč poslal domácí do dvoubrankového vedení. Druhá branka dala Slavii klid a i nadále byla aktivnějším týmem. Třetí branka přišla v 63. minutě, kdy Krotil vysunul Novotného, který předložil Matyáši Málkovi gól před prázdnou branku a ten nabídkou nepohrdl.

 

Na konečných 4:0 upravil v 80. minutě Tomáš Kabeláč, který si dobrým náběhem seběhl na přední tyč a hlavou protečoval rohový kop Novotného až za Středovi záda. Slavia si tak připsala důležité tři body a stále drží teoretickou šanci na první místo.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta, asistent: Dnešní vítězství se nerodilo lehce, protože první branku jsme vstřelili až těsně před koncem poločasu. Druhou jsme přidali hned v úvodu poločasu druhého, což nám dodalo potřebný klid, navíc hosté museli hru více otevřít, toho jsme využili a přidali ještě dva góly. Jsme rádi i za udržené čisté konto a celý tým za předvedený výkon chválíme.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Dnes brali domácí zcela zaslouženě plný bodový zisk. My jsme utkání ztratili brankami po vlastních chybách před odchodem do kabin a po návratu na hřiště.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] - F. Hlušička [-] (78. M. Šejvl [-] ) , J. Řezáč [-] , T. Kabeláč [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] , J. Štipák [-] (59. P. Chlumecký [-] ) , A. Novotný [-] (83. L. Kundrt [-] ) , A. Tomek [-] (78. A. Kováčik [-] ) , M. Strasser [-] , T. Vošlajer [-] (46. M. Málek [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] (83. P. Prokop [-] ) , K. Havlíček [-] (66. S. Štelzig [-] ) , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] (66. E. Wajsar [-] ) , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] (74. J. Malina [-] ) , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] (66. D. Hála [-] ) , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 63. P. Chlumecký .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žerovnický David - ŽÁK Pavel, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Domácí si zde zastřílí a doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů