A. Fiala 7.
P. Hron 33. (p.)
A. Fiala 41.
P. Hron 59.
R. Koch 84.
5:2
(3:1)
31. M. Konečný (p.)
77. J. Justel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

22.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice po dvou remízách znovu vítězně, odnesl to Rohatec


Branky


7. A. Fiala , 33. P. Hron (p.) , 41. A. Fiala , 59. P. Hron , 84. R. Koch - 31. M. Konečný (p.) , 77. J. Justel
3

Souboj kvalitních týmů nabídl pěknou fotbalovou podívanou. Padlo 7 branek, čímž se potvrdilo, že oba soupeři vyznávají útočný styl hry..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do utkání

Od začátku utkání bylo vidět, že se střetli týmy, které se snaží hrát kombinační fotbal. 

Domácí Pohořelice se od začátku snažili využít chyb v obraně soupeře. To se podařilo již v 7. minutě po druhé přímočaré akci z pravé strany po úniku Y. Dmytra, který nasrvíroval krásný a přesný centr do pokutového území na zcela osamoceného Adama Fialu, který hlavou míč uklidil za záda brankáře - 1:0.

 

Dále obě mužstva předváděla kombinační hru, kde byla vidět i fotbalová kvalita. Hostům se podařilo po pasu za naši obranu a následném faulu v pokutovém území v souboji jeden na jednoho z penalty vyrovnat. V 31. minutě tedy z penalty vyrovnal Michal Konečný.

 

Po chvíli, konkrétně v 33. minutě, přišla podobná situace v opačném pokutovém území, kdypo faulu na Adama Fialu nekompromisně proměnil penaltu Patrik Hron - 2:1.

Do poločasu se domácím podařilo vstřelit ještě třetí branku. Po průniku do vápna a kličce brankáři v 41. minutě s jistotou znovu skóroval Adam Fiala - 3:1.

Stejný obraz hry i v druhé půli

Druhý poločas pokračoval ve stejném fotbalovém tempu. V 59. minutě se po centru z pravé strany podařilo domácím přidat čtvrtou branku, kterou svým důrazem přidal druhý dnešní dvougólový střelec Patrik Hron - 4:1. 

 

V době, kdy měli pohořeličtí zápas zcela pod kontrolou nevyužili několik brejkových situací. Toho naopak využil soupeř a snížil na 4:2, to se v 77. minutě trefil Jiří Jüstel.

Poslední branku přidal v 84. minutě s chutí hrající Richard Koch, po brejkovém úniku z půlky hřiště a ostré přízemní střele z 25 metrů nedal brankáři šanci - 5:2.

 

 

 

 

 

 

Autor: web Fotbalpoho.cz/Martin Lazar



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Diváci mohli vidět kvalitní fotbalový souboj, kde jsme zaslouženě vyhráli a spravili si chuť po dvou remízových utkáních. Věděli jsme, že soupeř má slabiny v defenzivě a z toho jsme i během zápasu vytěžili 5 gólů a několik slibných šancí. Oceňuji hru hostů z Rohatce, kteří umí střílet branky. To není snadná záležitost a ukazuje to na jejich kvalitu. Velice mě zaujala hra a organizace hry středního záložníka Filipa Vandy.

TJ Slavoj Rohatec
Trenér Linhart: Prohráli jsme zcela zaslouženě. Chtěli jsme hrát fotbal, který nám není vlastní. Začali jsme velmi defenzivně, přesto jsme do poločasu dostali 3 góly. V druhém poločase jsme se pokusili o nějakou změnu, která bohužel k ničemu nevedla. Domácí byli lepší ve všech směrech.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Sovka [-] , Z. Petrásek [-] , P. Sedláček [-] - M. Ševčík [-] , R. Koch [-] - B. Lang [-] (86. P. Klein [-] ) , P. Hron [-] , A. Fiala [-] (66. R. Manuel [-] ) , D. Yatsyna [-] (80. M. Marek [-] ) - F. Vedral [-]

TJ Slavoj Rohatec
M. Domanský [-] - T. Netík [-] (62. J. Kmínek [-] ) , I. petrák [-] , P. Pekařík [-] (46. D. Mlynařík [-] ) , P. Konečný [-] , M. Herzán [-] (46. F. Lábadi [-] ) , M. Konečný [-] , F. Konečný [-] (70. S. Netopil [-] ) , R. Homola [-] , J. Justel [-] , F. Vanda [-]

ŽK: 36. A. Fiala - 74. D. Mlynařík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - MALÍK Petr, ORÁLEK Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Libor Nikl
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza