1:1
(1:1)
29. P. Hron (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí dokázalo obrat lídra o body


Branky


45. M. Břečka - 29. P. Hron (p.)
2

O záchranu bojující Veselí nad Moravou uhrálo cenný bod s lídrem tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Příprava domácího týmu na lídra tabulky se vyplatila. Dobře hrající tým Veselí nedovolil hráčům Pohořelic příliš mnoho šancí a díky jejich bojovnosti a houževnatosti se hosté nedostali do ideálního herního tempa.

 

Přesto byli pohořeličtí fotbalisté častěji na míči a určitě byli fotbalovějším týmem. Domácí i vzhledem k postavení v tabulce čekali na svou šanci po případné chybě obrany hostů.

 

První gólová radost přišla z pokutového kopu. Po jasném podražení obránce Veselí se pískala penalta. Míč si ve 29. minutě postavil na značku pokutového kopu Patrik Hron a i přesto, že jeho záměr brankář Dančík vystihl, míč skončil v brance - 0:1.

 

Vyrovnáno bylo těsně před koncem poločasu. Po zdařilém brejku, na které domácí spoléhali udeřil Matěj Břečka. Po pravé straně unikl Kosíř, vystřelil na zadní tyč a odražený míč uklidil za záda brankáře Kalivody právě Břečka - 1:1.

Domácím defenzivní taktika vyšla

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako ta první. Hosté se tlačili do šancí, ale domácí hráli ze zajištěné obrany a svého soupeře do velkých příležitostí nepouštěli. 

 

Hostujícím fotbalistům se těžko prosazovalo do urputné obrany domácího týmu. Potvrdilo se, že tým Pohořelic je ofenzivně laděné mužstvo a hrát takzvaně do plných jim zkrátka nevyhovuje. 

Toho se snažili využít domácí, když pohorozili z brejku, ale nedokázali svou šanci proměnit ve vedoucí branku. 

Utkání tak skončilo remízou a velmi cenným bodem pro tým Veselí.



Ohlasy k zápasu


FC Veselí nad Moravou
Trenér Dekař: Byli jsme na soupeře dobře připraveni. To, co jsme v týdnu natrénovali jsme i splnili v zápase. Hrozili jsme z brejků. Bohužel jsme je nedokázali dostatečně dobře zakončit. Hosté byli určitě častěji na balonu a byli fotbalovější. Na druhou stranu jsme je do ničeho velkého nepustili.

TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Neporadili jsme si s houževnatostí domácích. Nedostávali jsme se do šancí tak, jak jsme zvyklí. Ale beru to pozitivně, neprohráli jsme na hřišti soupeře, který hraje o záchranu a byli na nás připraveni.



Sestavy


FC Veselí nad Moravou
I. Dančík [-] - O. Kuchař [-] (73. T. Randa [-] ) , R. Zálešák [-] , E. Nekarda [-] , D. Suchánek [-] , M. Břečka [-] , Š. Kosíř [-] , R. Nekarda [-] , J. Kosíř [-] , J. Symerský [-] , D. Doležel [-] (61. O. Brákora [-] )

TJ Sokol Pohořelice
T. Kalivoda [-] - J. Sovka [-] , P. Sedláček [-] , Z. Petrásek [-] (54. Z. Matoušek [-] ) , J. Šimša [-] - M. Ševčík [-] , R. Koch [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-] -

ŽK: 73. E. Nekarda - 34. P. Sedláček , 82. M. Ševčík , 92. P. Hron .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Krbůšek Radim - SMUTNÝ Jan, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů