2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vnorovy těsně porazily Veselí


Branky


3

Derby lépe zvládly domácí Vnorovy i přesto, že v utkání prohrávaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek hostů

Začátek zápasu patřil hostům z Veselí. Lépe kombinovali a podnikali nebezpečné akce. A aktivita hráčů Veselí se vyplatila hned v 8. minutě. Šimon Kosíř potáhl míč po pravé straně, v pokutovém území dal míč pod sebe a Matěj Břečka vstřelil úvodní gól 0:1.

 

Paradoxně tento vstřelený gól pomohl spíše domácím. Začali svého soupeře přehrávat, byli lepší, důraznější. Z této aktivní hry vyplynul v 45. minutě faul hostů před pokutovým územím. Následoval přímý volný kop, centr do vápna a po odrazu se míč dostal k Martinu Slavíkovi a ten míč uklidil do branky - 1:1.

Druhý poločas patřil domácím

Druhý poločas patřil domácím. Měli určitě větší touhu zvrátit výsledek na svou stranu. 

 

A to se také v 68. minutě povedlo. Nikola Absolon v úniku běžel sám na brankáře, který vyběhl proti němu, aby zmenšil střelecký úhel, ale talentovaný Absolon jej zkušeně podstřelil - 2:1.

Po tomto gólu se zvýšila aktivita hráčů Veselí, kteří se začli dostávat do dobrých příležitostí, ale žádná ze šancí se neujala.  Tímto výsledkem zápas také skončil.

 

Nutno podotknout, že se hrálo na fantasticky připraveném trávníku. Což ocenili všichni aktéři utkání. Navíc přišlo spoustu lidí - více než 300 a počasí bylo ideální. Jednalo se tedy o krásné fotbalové odpoledne.



Ohlasy k zápasu



FC Veselí nad Moravou
Trenér Dekař: Krásně připravený pažit, přišlo spoustu lidí, počasí vyšlo a přesto odjíždíme smutní, prohráli jsme. Dali jsme sice první branku, ale pak už hráli jen domácí.



Sestavy


SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - M. Slavík [-] , J. Motyčka [-] , J. Hodonský [-] , J. Růžička [-] , N. Absolon [-] (86. O. Kočiš [-] ) , M. Janoušek [-] (70. J. Čajka [-] ) , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] , M. Kočiš [-] (75. K. Pavlíček [-] ) , P. Janda [-] (70. A. Pelucha [-] )

FC Veselí nad Moravou
I. Dančík [-] - O. Kuchař [-] , R. Zálešák [-] , E. Nekarda [-] , D. Suchánek [-] (84. D. Suttner [-] ) , M. Břečka [-] , Š. Kosíř [-] , R. Nekarda [-] (73. T. Randa [-] ) , O. Brákora [-] (73. D. Doležel [-] ) , J. Kosíř [-] , J. Symerský [-]

Počet diváků: 300. Rozhodčí: KUBEC Radek - ŠENKÝŘ Petr, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Šabata
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích