3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikolčice si doma poradily s Vnorovy


Branky


3

Tradičně doma silné Nikolčice v hezkém zápase porazily Vnorovy a připisují si tři body..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup hostů do utkání

Od začátku zápasu se hrál velmi dobrý fotbal. Pomohla tomu také brzká branka hsotujícího snajpra Bittnera ve 4. minutě - 0:1.

 

Hosté nabuzeni rychlou brankou byli aktivní, rychlí a silní na míči. Ale jejich snaha nevedla k většímu nebezpečí. Hra se postupem času vyrovnala a domácí udeřili. 

Ve 21. minutě se trefil Stehlík a srovnal stav utkání. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 1:1.

Druhý poločas v režii domácích

Ve druhém poločase to nebyly ty Vnorovy z první půle. Byla sice vidět snaha, ale to bylo vše, co by se dalo vyzdvihnout.

Hodně kazily, vázla kombinace a domácí hráči svou trpělivou hrou čekali na svou šanci. Fotbalisté Nikolčic využili nepřesností svého soupeře a trestali.

 

V 65. minutě se prosadil střelec Jakub Šabata. Domácí hráči byli ve druhém poločase lepší a soupeře do šancí prakticky nepouštěli. Utkání rozhodl svým druhým gólem Šabata v 78. minutě. 

 

Zápas se poté v podstatě už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
P. Všianský - člen realizačního týmu: Dnes to byl opravdu pěkný fotbal. První poločas vyrovnaný. Vnorovy hráli velmi dobře, mají skvělé, rychlé hráče. V druhé půlce jsme byli lepší. Hosté hodně chtěli, ale kazili. Dnes to sedlo všem našim hráčům a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Agro Vnorovy
Janoušek - člen realizačního týmu: Dali jsme rychlou branku, hostům se podařilo vyrovnat. Hrál se vyrovnaný zápas. V druhém poločase už jsme nic nepředvedli. Kazili jsme a nedostávali jsme se do hry.



Sestavy


Družstevník Nikolčice
M. Vlach [-] - M. Jilka [-] (54. P. Starý [-] ) , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] (87. T. Rabovský [-] ) , M. Záblacký [-] , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-] , J. Šabata [-] , M. Axamit [-] , M. Stehlík [-]

SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - J. Motyčka [-] , M. Fedorka [-] , J. Hodonský [-] , J. Růžička [-] , N. Absolon [-] , M. Janoušek [-] (65. M. Slavík [-] ) , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] , M. Kočiš [-] (82. A. Pelucha [-] ) , P. Janda [-] (73. J. Čajka [-] )

ŽK: 62. A. Čapka , 67. P. Starý - 26. M. Janoušek , 35. N. Absolon , 76. J. Hodonský , 86. J. Růžička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYBA Jakub - PUTNA Pavel, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích