Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:30

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Kohoutovic a Nikolčic vítěze nepoznal


Branky


3

1. poločas nabídl gólovou nadílku, naopak v druhé půli se na gól čekalo marně. Tento zápas rozhodně nenudil..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký začátek

Ten, kdo přišel se zpožděním na zápas do brněnských Kohoutovic musel litovat. Vždyť v 5. minutě byl stav 1:1.

Úvodní branku vstřelil ve 3´ hostující Šabata, který se uvolnil na velkém vápně, udělal kličku soupeři a technickou střelou poslal míč k levé tyčce Macháčovi branky - 0:1. 

Domácí rychle odpověděli a v 5. minutě bylo srovnáno zásluhou Marka Škubici. O deset minut později podruhé rozvlnil síť domácí branky Šabata, který hlavou po centru zakončil pěknou kombinaci hostů. V 29´bylo znovu srovnáno na 2:2 po proměněném pokutovém kopu Lukáše Vránka.

Třetí branku a tedy čistý hattrick zaznamenal Jakub Šabata, ten se v 36. minutě dobře uvolnil v pokutovém území a pěknou střelou překonal domácího brankáře.

Gólové hody pokračovaly a o tři minuty později vyrovnal Michal Tesařík. Poločas tedy skončil 3:3.

Druhá půle gól nenabídla

Druhý poločas už neměl takové tempo jako ten první. Hra se hodně uklidnila. Ubylo gólových šancí, i když větší náznaky šancí měli domácí. Oběma týmům jakoby chyběly síly. Na dobře připraveném trávníku se už nic zajímavého nestalo a po divoké první půli si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


Tatran Kohoutovice
Trenér Srb Pavel: Vzhledem k průběhu utkání jsme s bodem spokojeni. Musím pochválit celý tým, pracoval velmi dobře. Měli jsme v týdnu spoustu kluků nemocných a i vzhledem k zdravotnímu stavu hráčů, tak všichni hráči odvedli maximum.




Sestavy


Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - M. Tesařík [-] , M. Janíček [-] , D. Nevřivý [-] (80. T. Tinka [-] ) , E. Božek [-] (59. L. Průcha [-] ) , L. Vránek [-] , T. Rumler [-] , L. Krejčí [-] , J. Švarc [-] , D. Mezera [-] , M. Škubica [-] (59. M. Brabec [-] )

Družstevník Nikolčice
M. Vlach [-] - D. Všianský [-] (68. M. Stehlík [-] ) , M. Axamit [-] (90. T. Rabovský [-] ) , M. Jilka [-] , J. Šabata [-] , D. Ryšavý [-] , J. Jelínek [-] , M. Záblacký [-] (68. P. Starý [-] ) , D. Petrásek [-] , A. Čapka [-] , P. Nasadil [-]

ŽK: 24. D. Nevřivý , 82. L. Krejčí - 76. P. Nasadil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RODINGER Hynek - VAŠÍK Michael, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů