0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec nepřipustil v Protivíně žádné komplikace


Branky


31. F. Waník , 65. M. Toman , 71. M. Toman
15

Po sestupu z divize ovládl Hradec podzimní část krajského přeboru a do jara chtěl vstoupit správnou nohou v Protivíně. Protivínu patřila po podzimu šestá pozice, ale zimní příprava nedopadla úplně podle představ hlavního trenéra Říhy, který nebyl spokojený s přístupem hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal narušil Waník

V začátku zápasu byla cítit nervozita obou mužstev a tak první minuty byly z obou stran opatrné a bez větších šancí. Postupem času se ale hráči osmělili a začali tak přicházet i šance. Ta největší se zrodila ve 31. minutě z kopaček hostujících hráčů, kterou nakonec proměnil Filip Waník. Hosté po vstřelené brance měli více ze hry, ale poločas skončil za těsného stavu 0-1 z pohledu Protivína.

Dvě branky Tomana

Druhý poločas pokračoval ve stejném režimu, ale na další branku si Hradec musel počkat až do 65. minuty, když se prosadil Martin Toman. Tomana vstřelená branka nabudila a za dalších šest minut přidal hráč s číslem čtrnáct na zádech svoji druhou branku. Ta definitivně zhatila šance domácích na body a zápas se už jen prakticky za kontroly hostů dohrával. Hradec tak ovládl první jarní duel v Protivíně 3-0.



Ohlasy k zápasu



FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Začátek utkání byl z obou stran opatrný a bez větších šancí, ale ještě do poločasu otevřel skóre Waník. V druhém poločase vítězství stvrdil dvěma góly Toman.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - P. Hrachovec [-] , D. Bečvář [-] (77. D. Bečvář [-] ) , A. Petr [-] , M. Urban [-] (83. K. Hodinka [-] ) , M. Nedvěd [-] (88. M. Janeš [-] ) , R. Vojta [-] , V. Kulík [-] - J. Kozák [-] (67. O. Kvasnička [-] ) , J. Hornát [-] , M. Zach [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - F. Waník [-] (90. Z. Wölfl [-] ) , R. Mischnik [-] , F. Votava [-] (90. M. Fiža [-] ) , J. Rejthar [-] (46. P. Koktavý [-] ) , O. Blažek [-] , A. Šmíd [-] , P. Hauser [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] (74. K. Strejček [-] ) , M. Janák [-] (86. P. Ježek [-] )

ŽK: 31. P. Hrachovec .
Místo: Protivín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - ALBERT Karel, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra hostů

Hradec si myslím, jako favorit v tomto zápase i adept na postup do Divize, vstoupí do jara správnou nohou a vyloupí Protivín.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů