0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas mezi Hostouní a Libušínem branku nenabídl


Branky


5

Hostouň v neděli doma přivítala druhý Libušín. V zápase jsme mohli být svědky mnoha šancí a opravdu nás tak střet nenudil, bohužel jsme se však gólu nedočkali. Oba celky si tak odnesly ze zápasu pouze bod, což je pro ně v aktuální fázi soutěže málo, ale remíza byla spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho akce a šancí na obou stranách

Libušín začal zápas velmi aktivně, což se obvykle nestává. Hosté mají totiž se začátky utkání vždy velké problémy, s čímž asi Hostouň počítala, ale dnes tomu bylo jinak. Hned ve 2. minutě pálil na domácí svatyni Hrubý a míč minul branku jen o pár centimetrů. Jen o pár okamžiků později se k centru dostal Chlumský, ale po jeho nahrávce se jen marně natahoval Křenek. Hned poté se ke střele dostal hostující Maroušek, ten však trefil jen dobře postaveného Vitáska v brance. A za pár minut byl již zmíněný Maroušek v další šanci, a to opravdu velké.

 

Už to vypadalo, že Vitáska v brance Hostouně překoná, ale gólman dokázal na poslední chvíli zasáhnout jednou rukou a zamezit gólu. Domácí, zaskočení aktivitou hostí, se ale snažili na průběh hry reagovat. Oba celky hrály pěkný fotbal, ale do šance se Hostouň dostala až v úplném závěru. A byla to opravdová gólovka. Motlík se ocitl sám před brankou a úkol už měl jednoduchý. D. Portužák byl ale proti, když dokázal míč z branky odkopnout. První poločas tak skončil bez branek a oba celky šly do šaten s tím, že o všem může rozhodnout druhá půle. 

Slabá druhá půlka

V druhé půlce už jsme nebyli svědky tolika šancí, jako v té první, ale zápas měl samozřejmě pořád něco do sebe. Libušín se snažil dostat do vedení, ale většina jejich pokusů končila buď pohodlnými zákroky brankáře domácích a nebo střely mířily vysoko nad branku. Hostouň byla v druhém poločase poměrně bezzubá a herní projev domácích se také zhoršil. Oba celky postupně začaly nakopávat a pouze doufat, že nějakým způsobem vstřelí branku.

 

Libušín se v druhé polovině druhé půlky dostal do role celku, který hře dominoval, ale žádně šance z jejich tlaku nevznikaly. Naopak Hostouň sázela na rychlé protiútoky. Tato taktika jim ale žádné ovoce nepřinášela, což se však dá říct i o taktice hostí, kteří si opravdu žádné tutovky vytvořit nedokázali. Zápas tak pomalu ale jistě směřoval ke konci a oba celky se stále beznadějně snažily o gól, což se jim nakonec nepovedlo. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou a body se dělily, což je pro oba kluby v této fázi soutěže málo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka(hráč): "První půli jsme herně moc nezvládli, druhá byla o mnoho lepší, co se našeho projevu týče. Mnohokrát nás podržel brankář a je jen škoda, že jsme neproměnili své šance. Zápas považujeme za zvládnutý, ale body nám budou chybět."

SK Baník Libušín
Jan Volf(hráč): "Narazili jsme na soupeře, který s námi chtěl hrát fotbal a to se projevilo v krásných akcích na obou stranách. Měli jsme mnoho šancí, které jsme bohužel neproměnili, ale můžeme být také naopak rádi za to, že jsme neinkasovali z šancí domácích. Zápas svou kvalitou předčil naše předchozí utkání, Hostouň byla velmi dobrým soupeřem a remízu bereme jako spravedlivou."



Sestavy


Sokol Hostouň B
D. Vitásek [-] - M. Hlava [-] , S. Sihnaievskyi [-] (70. M. Chloupek [-] ) , M. Dědeček [-] , M. Balej [-] - I. Šnirc [-] (90. T. Ondrejička [-] ) , J. Zajac [-] (46. J. Lejsek [-] ) , S. Gritsu [-] , A. Němec [-] , M. Hlaváček [-] (62. M. Zíka [-] ) - F. Motlík [-] -

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - O. Špalek [-] , J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , J. Volf [-] , J. Jechumtál [-] - M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] , J. Maroušek [-] - L. Chlumský [-] - J. Hrubý [-]

ŽK: 68. I. Šnirc , 85. S. Gritsu - 85. J. Maroušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BEKEŠSKÝ Ondřej, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Matěj Zíka
Tip experta: remíza

Hostouň ukáže ,že role outsidera je spíše výhodou a urvou bod pro sebe.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů