C. Maione 47.
C. Maione 88. (p.)
2:1
(0:1)
39. M. Horák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otočka Vltavínu v zápase s Admirou


Branky


47. C. Maione , 88. C. Maione (p.) - 39. M. Horák (p.)
11

Zajímavé utkání nabídl souboj dvou pražských celků z horních příček tabulky. Na stadion Vltavínu totiž přijela Admira Praha. Domácí v minulém kole překvapivě prohráli s posledním Sokolovem a měli tak co napravovat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z prvního dějství uběhlo sotva třicet vteřin a hosté se už hnali do nebezpečného protiútoku. Průnikovou přihrávkou poslal Zahálka svého spoluhráče do zajímavého úniku, ale domácí defenzivě se na poslední chvíli podařilo nadějnou šanci překazit skluzem.

 

Diváci, kteří dorazili na stadion pozorovali vyrovnaný zápas plný soubojů o balón,ve kterém, ale přeci jen měli více navrch hosté. Ti byli za svou aktivitu odměněni až k závěru prvního poločasu.

 

Ve 38. minutě nejprve domácí obránce Kovernikov nepřesně rozehrál a následnou ztrátu hasil dvěma ostrými zákroky. Již o prvním se dalo polemizovat, že by mohl být posouzen jako penaltový. V druhém případě už však nedal sudímu Nedvědovi na vybranou, když v souboji u postranní čáry tvrdě atakoval pronikajícího hráče hostů.

 

Na značku pokutového kopu si míč postavil Miroslav Horák. Nekompromisní ranou do pravé šibenice nedal žádnou šanci Štorcovi a poslal Admiru do vedení.

 

Poločasová přestávka, ale pomohla domácím ke zlepšení výkonu. Uběhly pouhé dvě minuty druhé půle a skóre utkání se srovnalo. To když si našel dlouhý pas za hostující obranou domácí střelec Maione. Nejprve prvním dotekem uklidnil míč a následnou střelou k tyči překonal brankáře Kellera.

 

Od vyrovnávací branky se hra znovu přeměnila spíše v bitvu. Důkazem je i velký počet žlutých karet na obou stranách.

 

Rozuzlení zápletky přišlo v 88. minutě. To byl v pokutovém území k zemi poslán, nedovoleným zákrokem, domácí Kuchař. Tíhu okamžiku vzal na svá bedra vltavínský kanonýr Carla Maria Maione. Ten penaltu s přehledem proměnil a zařídil tak svému týmu vítězství ve velice těžkém utkání.

 

Domácí potvrdili, že jsou na svém hřišti nesmírně silným týmem a nedovolili Admiře, aby si z něj nějaké body odvezla.

 



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - C. Maione [-] (92. A. Banishevski [-] ) , T. Kuchař [-] (89. D. Klimenda [-] ) , D. Jaroš [-] (81. M. Vacek [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Trávníček [-] , A. Kokeš [-] , O. Sprinz [-] , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Kovernikov [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , J. Jandovský [-] (82. V. Záruba [-] ) , D. Konejl [-] , M. Douděra [-] (91. J. Mošna [-] ) , M. Čácha [-] , J. Michálek [-] (71. J. Mráz [-] ) , J. Martinic [-] (71. J. Trajhan [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

ŽK: 32. D. Jaroš , 38. A. Kovernikov , 69. D. Podzimek - 56. O. Herc , 66. J. Martinic , 87. Š. Zahálka , 94. M. Horák .
Počet diváků: 496. Rozhodčí: Nedvěd Vít - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Adam Čihák
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování. Vltavín minule prohrál v Sokolově, ale na domácím hřišti je silný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích