Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav nadále upevňuje celkové stříbro! V souboji s Tochovicemi se radovali domácí


Branky


18

 Souboj „druhých“ přinesl poměrně zajímavou bitvu, která se psala doslova od úvodních minut utkání. Situace v týmech je v současnosti velmi odlišná. Druhá Soběslav se snaží co nejvíce upevnit své postavení v tabulce, a dojít si tak pro celkové stříbrné umístění. Naproti tomu Tochovice jsou předposlední, a jejich setrvání v soutěži je prakticky hypotetickou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek do půle

 Pět branek, a o kousek šťastnější domácí Soběslav. Do samotného utkání ale vstoupili mnohem lépe fotbalisté Tochovic. Ve čtvrté minutě otevřel skóre Josef Čížek, tato radost ale vydržela doslova jen pár chvil. Pátá minuta a vyrovnání, které obstaral Tadeáš Hájek. Souboj prvních minut úspěšně zakončily Tochovice, za které se prosadil Martin Krotký v osmé minutě.

Tuto ztrátu z úvodních minut museli domácí dotahovat. Jakkoli to nemuselo působit jako zcela jednoduchý úkol, podařilo se domácím fotbalistům do konce první půle otočit utkání na svou stranu. O vyrovnávací branku se v devětadvacáté minutě postaral Daniel Vaněk, který se prosadil ještě ve 34. minutě, která poslala Soběslav do těsného vedení, které vydrželo až do konce první části utkání.

V druhé části pouze pojistka

Pokud se první půle jevila jako lehce ustřelená co do brankových příležitostí, v půli druhé se vše vyrovnalo. Druhá půle byla co do příležitostí o poznání skromnější, a prosadit se dokázal jen jeden jediný hráč. Šedesátá minuta a druhý z Vaňků v sestavě- Filip.

Tato branka tak zkorigovala výsledek na konečných 4:2 z pohledu soběslavských fotbalistů, kteří tak jednoznačně potvrdili roli favorita.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , J. Větrovský [-] - P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] (46. O. Boucník [-] ) , D. Dumbrovský [-] , F. Vaněk [-] , A. Kutner [-] (46. M. Hromada [-] ) - T. Hájek [-] (80. D. Bříza [-] ) , D. Vaněk [-] (67. T. Mazouch [-] )

SK Tochovice
O. Beran [-] - J. Vlček [-] , M. Kynkor [-] (86. M. Benda [-] ) , M. Kynkor [-] , F. Hadáček [-] (62. A. Matoušek [-] ) , D. Šimůnek [-] , J. Čížek [-] , F. Mourek [-] , D. Dušek [-] , P. Jendruščák [-] (80. J. Tošovský [-] ) , M. Krotký [-] (80. O. Matějka [-] )

ŽK: 84. D. Dušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klátil Michal - POPELKA Petr, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra domácích

Soběslav si doma body pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích