1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

26.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovický trenér Šroub: Odehráli jsme náš nejlepší venkovní zápas. Remízu bereme, ale od výhry jsme byli blízko


Branky


16

Vyrovnaný duel mezi devátým Krumlovem a pátými Katovicemi sledovalo na dvě stovky diváků, a opravdu bylo na co se dívat. Oba celky předvedly velmi koncentrovaný výkon, a s nadsázkou by se dalo říct, že utkání rozhodlo i trochu smůly pro hostující fotbalisty. Ti neudrželi těsný náskok jedné branky, a týmy se tak loučily remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s mnoha šancemi, ale bez branek

Katovičtí fotbalisté měli v první polovině utkání opravdu velmi aktivní přístup, který generoval i značné množství zajímavých šancí, které ale tentokrát nebyly patřičně využity. Pravděpodobně nejvýraznější šancí hostujícího celku byla branka, která ale nakonec nebyla uznána pro ofsajd.

I přes značně vydařený fotbal ze strany Katovic se ale Českému Krumlovu podařilo udržet bezbrankový stav, který vydržel až do druhé půle tohoto utkání.

V druhé půli Katovice podržel Provazník

V druhé půli se diváci nakonec branky dočkali. Ta úvodní ale patřila hostujícímu celku. Ve čtyřiapadesáté minutě se prosadil David Bálek, a vyslal tak hosty do vedení. Radost Katovicím ale překazil domácí David Růžička, který svou vyrovnávací trefou poslal utkání znovu na začátek.

Domácí Krumlov pak dostal velkou příležitost utkání zvrátit na svou stranu, což se ale po bezchybném zákroku Petra Provazníka nepodařilo, a oba týmy se tak rozešly remízou.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Sehráli jsme naše nejlepší venkovní utkání. V první půli jsme byli jasně lepší, a měli jsme ji vyhrát. Bohužel nám pro ofsajd nebyl uznán gól, a pak jsme nastřelili tyč. V druhém poločase jsme šli zaslouženě do vedení, Krumlov ale hru vyrovnal, a pak dostal výhodu penalty, kterou ale skvěle zneškodnil Provazník. Remízu bereme, k výhře jsme ale byli blíž, než náš soupeř.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - A. Parakhnenko [-] (46. D. Růžička [-] ) , J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] (89. P. Vaněk [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] (43. J. Motl [-] ) , D. Bálek [-] - V. Uher [-] , V. Habor [-] (93. M. Kostka [-] ) - O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] , J. Chylík [-] (87. P. Sládek [-] )

ŽK: 2. D. Trmal , 34. M. Strapek , 43. J. Matuška , 46. Z. Kuna , 65. R. Kolář - 85. J. Chylík , 95. J. Motl .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale o gól vstřelí více Katovice a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale o gól vstřelí více Katovice a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích