2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

22.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Horní Bříza poprvé bodovala za 3! V duelu překonala čtvrté Katovice!


Branky


18

Bezesporu nejvíce překvapivý výsledek se udál na trávníku v Horní Bříze. Prozatímně poslední celek tabulky se ve dvaadvacátém kole utkal s Katovicemi, které bojují o přední příčky tabulky. Celý průběh utkání byl ale přinejmenším mimo jakákoli očekávání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Břízu

Vstup do utkání se lépe podařil právě domácím, kteří plně využili mírně řečeno proflákané nasazení ze strany Katovic, které k první půli přistoupily velmi ležérně a bez snahy. To se poprvé nevyplatilo ve 22. minutě, kdy domácí poslal do vedení Zdeněk Netáhlo.

Více branek jsme již v první části neviděli, a tak se domácí ocitli v poměrně zajímavém rozpoložení- do šaten odcházeli s úsměvem na tváři.

 

Čekáte obrat? Čekejte dál…

Druhý poločas byl přece jen ze strany Katovic lepší, a neslo to ovoce. Snaha o převrat utkání přišla v jednasedmdesáté minutě, kdy se trefil Lukáš Bálek, a katovický klub začal celou hru jednoznačně ovládat.

Právě díky herní převaze bylo celkové otočení doslova na spadnutí. Tento příběh se ale rozplynul v poslední minutě nastavení, kdy Otava naprosto nezvládla taktiku. Otevřená hra umožnila únik Břízy a branku pro Dominika Reindla, který utkání rozhodl, a Horní Bříza poprvé bodovala s plným bodovým přídělem.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Takový zápas se mi opravdu nehodnotí dobře, protože, při vší úctě k soupeři, taková utkání prostě musíme vyhrát, přes to nejede vlak. První půlka naprosto bez pohybu a nasazení. Ve druhé půli jsme hru přeskupili, a ovládli ji. V závěru ale přišla naprosto šílená minela. Na hráče jsem křičel, ať to neotevírají, ale přesně to se stalo, a tak soupeř skóroval podruhé. Gratuluji jim k historicky první výhře v Divizi a my se z toho musíme hodně rychle oklepat.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] - J. Trojanec [-] (81. M. Tvrdík [-] ) , M. Čeliš [-] , T. Koudele [-] , T. Do [-] (78. V. Kocourek [-] ) - J. Šmíd [-] (78. D. Šebek [-] ) - V. Kožíšek [-] (46. J. Sedlecký [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] , P. Sládek [-] (46. D. Bálek [-] ) , M. Repa [-] - V. Uher [-] (89. M. Kostka [-] ) , M. Požárek [-] (59. V. Habor [-] ) - J. Motl [-] (66. O. Kagui [-] ) , J. Chylík [-]

ŽK: 27. V. Kožíšek , 36. J. Šmíd , 42. M. Čeliš - 21. J. Chylík , 51. D. Bálek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchánek Antonín - FLADE Jens, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra hostů

Bříza sice na jaře obrala soupeře o body, ale Katovice na Plzeňsku vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů