0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:30

17.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vokáč hrdinou Komárova, jeho branka zajistila těsnou výhru v Domažlicích


Branky


16

V podstatě již z kraje utkání bylo rozhodnuto o vítězi duelu mezi Domažlicemi a Komárovem. Dvanácté Domažlice se pokusily obrat o body aktuálně šestý Komárov, což, minimálně papírově, neznělo nereálně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla pátá minuta

Úvod utkání byl velmi rychlý. Adam Vokáč v páté minutě vsítil jedinou branku utkání, a domažlický tým na tuto komplikaci nedokázal zareagovat. V dalším průběhu se jednalo o velmi opatrnou hru, která nepřinesla mnoho akcí, které by se daly označit za gólové. Hodně se vykopávalo, a celkově se hra velmi často hýbala z jedné strany na druhou.

Problémy se sestavou

Komárov se již delší dobu potýká s rozsáhlejší marodkou, do Domažlic tedy tým nevyrazil v plné síle, ba co víc, hned v první minutě přišel o dalšího hráče. Z důvodu zranění z utkání předčasně odstoupil Jakub Lukavský.

Druhý poločas Domažlice důrazné

V druhé polovině se i domácí tým odhodlal k několika zajímavým akcím, které donutily hostujícího brankáře k obezřetnosti a obranu k preciznosti. Nakonec se ale podařilo všechny akce eliminovat bez gólmanské kapitulace.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Luděk Kaufman: „I přesto že jsme do Domažlic nevyjeli v plné sestavě se nám podařilo velice rychle skórovat. Díky naší organizované hře jsme domažlické hráče nepustili k výraznější akci, a pokud už taková akce nastala, byli jsme v eliminaci bezchybní. V druhé půli byl soupeř důraznější, ale krom dvou nebezpečných střel se nám vše dařilo blokovat.“



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - A. Vlček [-] , M. Nedvěd [-] - E. Vůch [-] , F. Velfl [-] (69. M. Bauer [-] ) , K. Jahn [-] , F. Copák [-] (60. T. Soběhart [-] ) , D. Sedláček [-] , T. Holík [-] , L. Korelus [-] , T. Korelus [-]

FK Komárov
P. Šebek [-] - D. Klimeš [-] , P. Ženíšek [-] , L. Kaufman [-] , O. Lang [-] - T. Srp [-] (60. V. Krejča [-] ) , V. Zítek [-] , A. Vokáč [-] , M. Šíma [-] (77. M. Pužík [-] ) - J. Lukavský [-] (4. K. Vajs [-] ) , A. Vokáč [-]

ŽK: 90. L. Korelus , 90. D. Sedláček - 85. M. Pužík , 90. O. Lang .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Roman - IZUGRAFOV Svjatoslav, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Vojtěch Zítek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že navážeme na domácí zápas a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích