Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravník v Moravci prohrál


Branky


18

Ve 22. kole se v Moravci představil Doubravník. Hostům se teď na jaře zvedá forma. Takže favorit tohoto utkání nebyl úplně jasný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec nakonec šel do přestávky s výhodou

Domácí Moravec vstoupil do utkání mnohem lépe. Už v desáté minutě domácí tým do vedení poslal Filip Kudiovský. Jenže Michal Jedlička v 17. minutě stav zápasu vyrovnal. Když se hrála 24. minuta, tak domácím vrátil vedení Pavel Červinka. Ve 31. minutě opět hostující hráči vyrovnali, tuto trefu zařídil Radim Šikula. Ve 40. minutě padl další gól v tomto divokém utkání. Moravec tak vedl 3:2 díky trefě Vlastimila Cíchy. Na tento gól už Doubravník nedokázal odpovědět, a tak si tedy domácí Moravec do druhého poločasu přenesl výhodu v podoVbě jedné branky navíc.

Domácí své vedení podvrdili

Jestli druhé polovině něco chybělo, tak to určitě byly góly. Ten padl jediný, opět to bylo na domácí straně. V 65. minutě domácí kapitán Martin Černý dal Moravci větší klid, když zvýšil na 4:2. Na toto už Doubravník nedokázal nějak zareagovat, a proto si tak odváží z Moravce prohru 2:4. Domácí tak ukončují vítěznou sérii hostů.



Sestavy


TJ Moravec
F. Černý [-] - F. Lahodný [-] (40. L. Pipa [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , J. Kachlík [-] , I. Pokorný [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. M. Hanák [-] ) , L. Batelka [-] , V. Cícha [-] , F. Kudiovský [-]

FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] (46. J. Slámečka [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] (65. O. Gibfried [-] ) , R. Šikula [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Jedlička [-] , M. Šikula [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

ŽK: 15. F. Lahodný - 49. J. Slámečka .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SÝKORA Jiří, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Doubravník dokáže navázat na velice slušné výsledky z jarní části sezóny a Moravec vyloupí. 1:2 pro hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích