3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:15

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ale jednoznačně chci říct, že se jenom tak nevzdáme


Branky


30. M. Chovanec (p.) , 84. M. Dubčák , 88. R. Bublák - 32. O. Filák , 47. R. Chmela
3

Francova Lhota jela s úmyslem hrát ze zajištěné obrany a porvat se o body. Jak se jim to vyšlo?  A co se v zápase povedlo a nepovedlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku plán „ze zajištěné obrany“ opravdu vycházel. Až do 30. minuty byl zápas stále na stejných číslech. Ve zmíněné minutě gólman Adam Trčka chytal míč v malém vápně, na který mířil Marek Chovanec z Brumova. Oba se srazili a Chovanec padá k zemi. Za tento zákrok je proti hostům nařízená penalta, kterou Chovanec proměňuje. Ondřej Filák z Francovy Lhoty to tak nenechává a o dvě minuty později po prokličkování mezi soupeři vyrovnává na 1:1. Další minuty soubojů nic nepřinesly. První poločas ve 45. minutě končí a hráči míří s vyrovnaným výsledkem do kabin.

Dvě minuty po začátku dalšího, tedy druhého poločasu dává po průnikové přihrávce gól Radek Chmela. Zvyšuje na 1:2, čímž posílá tým do vedení! Hosté doplatili na málo hráčů na střídačce a od 70. minuty neměli koho vystřídat. Brumov začal tlačit. Adam Trčka dokázal zlikvidovat několik střel na bránu. Dvě se mu ale nepovedli. V 84. minutě dostává Marek Dubčák krásný centr od spoluhráče na druhé straně a hlavou směřuje míč přímo za Trčku. O čtyři minuty potom brumovský Radim Bublák opět ukázal, jaký je přesný střelec a z vápna trefuje bránu. Zápas končí 3:2 a tým TJ Sokol Francova Lhota se nezbavuje prokletí a odjíždí s další prohrou.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: „Jsem rád, že třetí utkání na domácím hřišti jsme zvládli. V úvodu první půle jsme si vypracovali několik brankových příležitostí, bohužel bez vstřelené branky. Po faulu na Marka Chovance se pískal pokutový kop, který sám proměnil. Vzápětí jsme inkasovali z ojedinělé příležitosti, kde jsme špatně pokryli útočícího hráče soupeře. Na začátku druhé půle hosté zvýšili střelou na zadní tyč na 2:1. Po drtivém tlaku vyrovnal po centru Matěje Kubiše hlavou Marek Dubčák. Obrat završil střelou Radim Bublák. Děkuji fanouškům za podporu a klukům za výkon hlavně v druhé půli."

TJ Sokol Francova Lhota
Mojmír Jaroš, trenér: „Nevím, jestli za tým, ale já za sebe nemám rád tady ty konce soutěže, protože se dějí divné věci a už tento celý týden byl takový divný. V komisi byl prominut trest hráče z Bystřice. Následně a to se dozvídáme, že rozehrané utkání Nedašova se anulovalo a bude se hrát znovu a nakonec přísná penalta v tomto utkání. Trošičku máme o tom takové špatné mínění o tady tom, co se vždycky děje ke konci soutěží. Takže já osobně tady ty konce soutěží vůbec nemám rád, protože tady ty divné věci se opět opakují. Už chci, abych to měl za sebou. Ale jednoznačně chci říct, že se jenom tak nevzdáme a půjdeme si sportovní stránkou, abychom tu soutěž pokusili zachránit. Uděláme pro to sportovně, co budeme moct. Věřím, že se nám to povede."



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Dubčák [-] , P. Vlček [-] , L. Pešout [-] (53. M. Kubiš [-] ) , J. Búbela [-] (79. D. Kocourek [-] ) , P. Opravil [-] (66. J. Fojtík [-] ) , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Chovanec [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-]

TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , O. Mikulín [-] , T. Filák [-] (62. L. Filák [-] ) , R. Matušinec [-] (43. R. Zimek [-] ) , O. Filák [-] , T. Kovář [-] , M. Jaroš [-] (57. M. Chmela [-] ) , P. Juráň [-] , Z. Surovec [-] , L. Matůš [-]

ŽK: 51. O. Filák , 67. R. Zimek , 74. M. Chmela .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - VITÁSEK Roman, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích