Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napětí do poslední vteřiny


Branky


5

Na začátku zápasu domácí, hosté i diváci uctili památku, bývalému osvětimanskému brankaři, minutou ticha. Poté zápas mohl začít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každá minuta

V 5. minutě se hostující mužstvo Kvasic ujímá vedení. Brankář Petr Chvojka nezabránil střele od dvacetiletého Lukáše Chytila (číslo 3) z vápna. Hodně vyrovnaný zápas měl na starosti rozhodčí Dominik Kovářčík s pomocí čárových Večeři a Fojtů, kteří oblékli pestře modrou barvu. Ve 14.minutě domácí vyrovnávají na 1:1, díky krásné střele Jana Bartoše do brány s brankařem Jakubem Svobodou. Jen o tři minuty později střílí další gól z těsné blízkosti brány Martin Kabelka po nahrávce od Jana Bartoše (10). Osvětimana vs. Kvasice 2:1. S tímhle výsledkem taky hráči obou týmů odchází na odpočinek do kabin.

Jeden moment

Osvětimany ukazují v první minutě druhého poločasu, kdo je na hřišti prostě doma. Ve 46. minutě míč končí v bráně. Nezdařený pokus od Jakuba Kowalíka, trefující tyčku všechny nabudil k povyku. Tento pokus ale zachraňuje Miroslav Tomaštík, který se plně soustředí na odrazený balón a směřuje ho tentokrát přímo do brány. Brankář hostů ležící na zemi nemá šanci střelu zastavit. Skóre 3:1.

Sedmička sebrala balón sedmičce a trefuje. Tak by se jednoduše dala popsat situace před následujícím gólem. Edvard Vasiljev v 61. minutě utkání snižuje na 3:2 po chybě při nahrávce na straně týmu TJ Osvětimany. 67. minuta taky není nedotčená a obsahuje další z branek. Z nařízené penalty pro FC Kvasice, se klube další vyrovnání. Radim Zapletal krásně odhadl, kam brankář domácích skočí a posouvá skóre na 3:3. Zápas, na který se přišlo podívat 120 diváků, pořád nechává všechny přítomné v pořádném napětí.

Vše rozhodne jediný moment.  75. minuta! Chvíle, kdy Jan Růžička trefuje míč do branky hostů. Kvasicím se nepodařilo další minuty, vteřiny, momenty,…Nepodařilo se jim vyrovnat a tak odjíždí s konečným výsledkem 4:3. Vítězí Osvětimany!



Ohlasy k zápasu



FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér:: „Určitě jsme chtěli to utkání zvládnout. Vstoupili jsme do něj dobře, vedli jsme. Bohužel jsme dneska udělali hodně chyb, za které na Osvětimany potrestali. A v tak vyrovnaném zápase jaký byl, nás to bohužel stálo body.“



Sestavy


TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - J. Kowalík [-] (68. M. Čevelík [-] ) , D. Polák [-] , J. Růžička [-] , M. Kabelka [-] , B. Rajsigl [-] (76. J. Slaměna [-] ) , A. Skřivan [-] (86. D. Ševčík [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Tomaštík [-] , M. Zapletal [-] , L. Mareš [-]

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] , D. Hradil [-] , J. Ferko [-] , L. Berky [-] (61. J. Sigmund [-] ) , D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] , E. Vasiljev [-] , M. Lapčík [-] (56. J. Smažinka [-] ) , D. Drápal [-] , L. Chytil [-] (81. O. Augustin [-] )

ŽK: 78. M. Tomaštík - 50. D. Chytil , 80. D. Hradil , 84. R. Zapletal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - VEČEŘA David, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adéla Málková

Expert: Jindřich Lehkoživ
Tip experta: výhra hostů

Asi bych byl špatný trenér, kdybych nevěřil ve vítězství našeho týmu. Nečeká nás nic lehkého, protože Osvětimany po dvou úvodních porážkách budou chtít doma už bodovat.

Tip: výhra hostů