3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma obraly o body vedoucí Předín


Branky


39. Z. Přibil , 74. J. Holčapek (p.) , 82. J. Holčapek - 49. F. Dvořák , 50. O. Vrbka , 79. O. Vrbka
8

Šebkovice B si připsaly proti prvnímu Předínu velmi cennou domácí remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První branku utkání vstřelil ve 39. minutě hráč domácího týmu Zdeněk Přibil, který poslal míč za záda brankáře soupeře. Šebkovice B tak šly do vedení 1:0 a do přestávky se jim podařilo udržet tuto jednogólovou výhodu.

Hosté dokázali vyrovnat

Po přestávce však Předín předvedl rychlou reakci a v 49. minutě Filip Dvořák vyrovnal na 1:1. Ondřej Vrbka pak ve 50. minutě dokázal otočit skóre ve prospěch hostů, když poslal míč do sítě a Předín se tak dostal do vedení 2:1.

Domácí však nechtěli utkání prohrát a svým výkonem se snažili dostat zpět do hry. V 74. minutě se to podařilo Josefovi Holčapkovi, který vyrovnal na 2:2 a znovu otevřel naději na pozitivní výsledek pro Šebkovice B. V 79. minutě se opět prosadil Ondřej Vrbka, který svým druhým gólem v zápase vrátil vedení zpět na stranu Předína. To však nebylo poslední slovo utkání. Josef Holčapek se v 82. minutě postaral o vyrovnání na 3:3 a zkomplikoval tak soupeři cestu k vítězství.

Do konce utkání už se žádný z týmů nedokázal prosadit a zápas tak skončil remízou 3:3. Diváci si jistě přišli na své, protože viděli šest branek a dramatický průběh. Obě mužstva si za své výkony zaslouží pochvalu, protože předvedla bojovný a kvalitní fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - T. Kotačka [-] , P. Sninčák [-] (46. M. Hobza [-] ) , T. Bílek [-] , M. Pánek [-] , Z. Přibil [-] (57. R. Svoboda [-] ) , D. Volf [-] , M. Rybka [-] , P. Kotačka [-] , R. Černý [-] (66. J. Krejča [-] ) , J. Holčapek [-]

Předín
L. Michálek [-] (46. D. Babor [-] ) - M. Šindelář [-] , V. Báňa [-] , P. Machovec [-] (46. P. Frenc [-] ) , P. Šindelář [-] , M. Dohnal [-] , F. Dvořák [-] , V. Vídenský [-] (34. V. Kos [-] ) , V. Hekrle [-] (46. K. Babor [-] ) , R. Michálek [-] (46. T. Vrbka [-] ) , O. Vrbka [-]

ŽK: 38. R. Michálek .
Hráči zápasu: J. Holčapek - O. Vrbka .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: ROHONY Filip - KOŘÍNEK Miroslav (N), VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Předín jako lídr tabulky v Šebkovicích zvítězí.