M. Buďa 15.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vezou výhru z Moravských Budějovic B


Branky


5

V souboji dvou rezervních týmů si Moravské Budějovice B připsaly proti Okříškám B domácí porážku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Moravské Budějovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Okříšek B. V minulém kole... Na podzim se radovali z výhry 5:1 hráči z Okříšek. Okříšská Benfika vyrazila do Budějovic v okleštěné sestavě včetně dorostenců a členů starých pánů. Nicméně to na výkonu nebylo znát a zejména duo Dočkal, I.Večeřa dělalo domácím zle. I přesto, že Budějovice byli ve středu lepší, byli to právě hosté, kteří proměnili šance a zaslouženě si odvezli tři body. Poprvé vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře Buďa v sedmé minutě. Svoji dalekonosnou střelu však nasměroval mimo tyče. Hosté byli v úvodní šanci úspěšnější a v 10. minutě po dlouhém nákopu z vlastní poloviny a lobu Ivo Večeři se ujali v zápase vedení 0:1. Za pět minut byl srovnáno, když se do zpětné přihrávky Škody opřel za velkým vápnem Buďa a trefil se přesně k tyči 1:1.

Aktivní Škoda se angažoval i před domácí brankou, když na poslední chvíli ukopl míč před Lorencem. V následném protiútoku jeho ideální přihrávku zakončil Buďa střelou vedle. Škoda mohl po půlhodině hry otočit skóre zápasu, ale orazítkoval pouze tyčku.

Poslední šanci poločasu měl domácí Fedra, na malém vápně však minul centr Povolného.  

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

 

 Druhý poločas zahájili hosté šancí dvojice Dosedla, Lorence. Při jejím zakončení si však oba hráči spíše překáželi a skončila rohem. Ten rozehrál tradičně Ivo Večeřa

a našel na zadní tyči volného Dočkala, jehož hlavička znamenala vedení pro hosty 1:2. Ivo Večeřa byl v tomto utkání velkou hrozbou pro domácí branku. Jeho trestný kop z rohu velkého vápna na zadní tyč bravurně vyrazil domácí brankář a jeho následnou šanci zblokoval na malém vápně Michal. V 85. minutě si zopakoval trestný kop opět z rohu velkého vápna a tentokrát se přesně trefil k zadní tyči 1:3.

Hosté měli i poslední šanci utkání, ale ani na třikrát se jim nepodařilo z malého vápna dopravit míč do sítě. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
1.Tomáš Beneš 2. Tomáš Dočkal: 1.Po vyrovnané první půlce jsme je přejeli s torzem sestavy. Je vidět, že staří páni se v Okříškách dělají dobře. Ještě bych pochválil skvělý výkon rozhodčího, kterého jsme viděli poprvé. 2.Domácí na jaře všechno vyhráli, měli jsme respekt, ale ukázková příprava na zápas ukázala, že mezi starými pány máme skvělé fotbalisty, kteří pověsily kopačky na hřebík příliš brzy. Nicméně i mladí ukázalo, že máme v Okříškách na čem stavět. Výkon patnáctiletého Pařízka byl suprový



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Okoš [-] (56. M. Veselý [-] ) , T. Michal [-] , O. Fedra [-] , Z. Škoda [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] (63. J. Liška [-] ) , M. Šabatka [-] , M. Premar [-] , R. Szabó [-] , J. Povolný [-] (80. F. Nguyen [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] , T. Beneš [-] - I. Večeřa [-] , M. Večeřa [-] , D. Šinkovský [-] , Z. Ryšavý [-] , J. Paděra [-] (63. M. Pařízek [-] ) , O. Dosedla [-] , P. Lorenc [-] , J. Jůza [-] , T. Dočkal [-]

ŽK: 43. R. Szabó , 75. M. Veselý .
Hráči zápasu: J. Povolný - I. Večeřa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - KODAJEK Jakub (N), JENERÁL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů, které si hrají v poklidu ve středu tabulky. Domácí zvítězí.