I. Večeřa 32.
M. Večeřa 63. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B si odvezli bod z Okříšek B


Branky


32. I. Večeřa , 63. M. Večeřa (p.) - 28. P. Sninčák , 80. J. Holčapek (p.)
10

V souboji dvou rezervních týmů si Okříšky B připsaly proti Šebkovicím B pouze bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

První vzrušení přišlo již po několika vteřinách. Trnka vybojoval balón, předal Tůmovi, ten poslal do běhu Dosedlu, který našel I.Večeřu a jeho střelu skvěle zastavil Brada v hostující brance. O chvíli později vystihl I.Večeřa špatnou rozehrávku, obešel stopera, dostal se za gólmana, ale balón vykopl z prázdné branky dobře se vracející obránce. V úvodní dobré čtvrt hodince mohl poslat domácí do vedení i Bulant. Jeho střelu z levé strany však opět zastavil Brada. Pak převzali iniciativu hosté. Nejprve zahrozil hlavičkou Sninčák, ale těsně minul. Domácím varování nestačilo a ve 28.minutě přišel první gól zápasu. Po několika chybách vzadu se balón poslal Sninčák hosty do vedení. Domácí Benfika přepnula na vyšší výkonnostní stupeň. Vedení hostům vydrželo čtyři minuty. Hostující Zikmund minul jako poslední míč a I Večeřa nekompromisně prostřelil hostujícího gólmana 1:1.  Následovala technická střela I.Večeři, hlavička Dočkala a zakončení Dokulila po akci Dočkala s T.Trnkem. Všechny příležitosti zlikvidoval opět výbornými zákroky šebkovický gólman. Hosté předvedli v závěru poločasu krásné gesto fair play. Hlavní rozhodčí otočil faul a hosté místo zahrání standardní situace kopli balón do autu. 

 

Také druhá půle přinesla nerozhodný stav

Druhý poločas začal střelou domácího oslavence Jůzy. Tu se štěstím vytěsnil nejlepší hráč zápasu Brada konečky prstů na roh. Domácí se dostali do vedení v 63.minutě. Bulant přešel přes 3 hráče, rozhodčí pískl penaltu a M.Večeřa s přehledem proměnil. Třetí branka visela na vlásku a zejména Tůma se musí stydět ještě teď, když krásnou akci Jůzy a Dokulila zakončil ve stoprocentní šanci nad a byl rád, že nepřestřelil i ochrannou síť za brankou. Hosté vyrovnali v 80.minutě z ojedinělého se dostání za půlku. Hlavní sudí foukl penaltu i na druhé straně a Holčapek se také nemýlil a dal výsledku konečnou podobu. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Mají Pavel, skalní fanoušek: Byli jsme lepší a je škoda, že jsme nevstřelili více gólů. Šance na to byly. Mrzí mě to zejména kvůli večerní oslavě jubilea hrajícího matadora Jůzy"




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , O. Dosedla [-] (64. M. Hobza [-] ) , I. Večeřa [-] , J. Bulant [-] , J. Jůza [-] , T. Trnka [-] (82. R. Salát [-] ) , R. Tůma [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - M. Roupec [-] (56. P. Levi [-] ) , R. Černý [-] , L. Ryvola [-] (66. J. Krejča [-] ) , M. Hobza [-] , J. Němec [-] , R. Svoboda [-] , Z. Přibil [-] , P. Sninčák [-] , S. Zikmund [-] , J. Holčapek [-]

Hráči zápasu: I. Večeřa - P. Sninčák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - PADĚRA Jiří (N), MAŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí tohle utkání zvládnou.