2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma jen remizovali se Studencem


Branky


9

Okříšky B si připsaly proti Studenci domácí ztrátu za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První půle byla zcela v režii domácí Benfiky. Ve 14.minutě udržel v těžké situaci a přesile balón J.Bulant, přihrál Kresovi a po jeho chopu za obranu šel sám na gólmana z boku Dosedla, který s přehledem na zadní tyč proměnil 1:0. Ve 30. minutě vyskočil na Jůzův padající list nejvýše Dočkal a dalším padajícím listem poslal domácí do dvoubrankového vedení. V první půli mohlo být vedení vyšším rozdílem. Bohužel samostatné nájezdy V.Bulanta a Dosedly brankou neskončily, stejně jako technická střela prvně jmenovaného. Ta skončila na břevně. Hosté žádnou větší šanci neměli a se střelami ze střední vzdálenosti si v klidu poradil Nevolka (Čamek). Ten byl při nedostatku gólmanů v Okříškách povolán v den zápasu ze starých pánů. Snad ho nemrzlo, že nemohl na báčko do haly. 

Hosté dokázali vyrovnat

Druhá půle nabídla spoustu vyhrocených situací a ošklivých faulů. Vynikal zejména mladší Kučerňák, který sestřelil domácího matadora Jůzu a nechal vystřídat Dosedlu. Byl i při jedné možnosti vstřelení branky, ale ukázal, že faulování mu jde líp než zakončování. Hosté se dostali do hry v 73.minutě. Po souboji dostal druhou žlutou kartu Hobza, šel předčasně do sprchy a trestný kop poslal přes zeď Mrňa 2:1. Hosté pak byli lepší a vyrovnání viselo ve vzduchu. Kučerňák mířil vedle, střela Holoubka lůžka břevno. Když už se vzdali, že zůstanou doma, vystřelil 94.minutě znovu Holoubek a rozhodl o dělbě bodů.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - T. Beneš [-] , J. Bulant [-] (46. M. Pařízek [-] ) , V. Bulant [-] (86. R. Salát [-] ) , K. Kresa [-] , T. Dočkal [-] , O. Dosedla [-] (70. M. Pařízek [-] ) , M. Hobza [-] , F. Teplan [-] (46. L. Zelenka [-] ) , J. Jůza [-] , M. Večeřa [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - J. Januška [-] (75. F. Komárek [-] ) , J. Melkes [-] , P. Rousek [-] (46. J. Nováček [-] ) , J. Holoubek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] (75. M. Chalupa [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (66. R. Kryštof [-] ) , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (41. V. Kučerňák [-] )

ŽK: 45. M. Hobza , 58. T. Dočkal - 11. P. Rousek , 29. K. Mrňa . ČK: 73. M. Hobza .
Hráči zápasu: T. Dočkal - J. Holoubek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky zvítězí těsným brankovým rozdílem.