Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B otočily zápas s Koněšínem


Branky


11

Moravské Budějovice B si připsaly proti Koněšínu výhru 4:2 díky skvělému závěru zápasu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Moravské Budějovice B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Koněšína. Na podzim zvítězil na svém hřišti Koněšín 3:1. Úvod utkání byl v režii hostí a domácí brankář Rumíšek opět dokazoval své brankářské schopnosti, když zlikvidoval tutovku Šimůnka a pádem pod nohy i následný samostatný únik Lazárka. Poté si šance vypracovali i domácí, ale střela Šabatky minula branku a střelu Fedry zblokovala hostující obrana na roh. Ve 25. minutě se domácí radovali, když dlouhý centr z levé strany uklidil do sítě Šabatka. Hosté srovnali skóre o šest minut později střelou Doležala k tyči. Domácí mohli ihned z protiútoku jít opět do vedení, ale závar před brankou hostí skončil pouze střelou Šabatky mimo . Dvě minuty před poločasem zachránila domácí od další branky tyč po střele Šimůnka.

 

Domácí otočili vývoj druhé půle

V 53. minutě šli do vedení hosté po rychlém útoku a křížné střele Kakura.

Další tutovku hostí zahodil Doležal, když z metru přehlavičkoval prázdnou branku. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se podařili dva útoky domácím a po centrech za obranu se nejdříve prosadil s pomocí tyče Veselý a po něm i Mateo Premar. V nastaveném čase se vysunul na pomoc útočníkům i hostující brankář, který však udělal na půlce hrubku při zpracování odkopu od domácí brány a přišel o míč s důrazným Kvapilem. Pro toho pak už nebyl problém dojít s míče až do prázdné branky hostí.

I když hra domácích vykazovala řadu nepřesností v rozehrávce, získali důležité tři body v boji o záchranu. 



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
L. Rumíšek [-] - T. Michal [-] (65. O. Kvapil [-] ) , L. Veselý [-] , O. Fedra [-] (74. Z. Škoda [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] (46. J. Kodajek [-] ) , M. Premar [-] , M. Šabatka [-] , J. Dostál [-] (57. J. Liška [-] ) , R. Szabó [-] , J. Povolný [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - K. Nováček [-] , M. Kakur [-] , L. Lazárek [-] (69. R. Badura [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Doležal [-] , O. Šibůrek [-] , M. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-]

Hráči zápasu: L. Veselý - D. Doležal .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - NOVÁK Jan, DVOŘÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice hrají o záchranu a potřebují nutně 3 body. V tomto utkání zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích