0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krouna padá! Zápas rozhodl dvougólový Budínský a žolík Mrázek


Branky


5

Krouna v této sezóně moc nebodovala, čímž jako poslední tým sestupuje do nižší soutěže. Vstřelila pouze 27 branek, což je v průměru jeden gól na jeden zápas. To Kočí může v poklidu slavit páté místo v soutěži. Podzimní část sezóny se Kočí vyvedla mnohem lépe než ta jarní, poněvadž Kočí venku zvítězilo v roce 2023 pouze dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl dvě branky

Před tímto utkáním se odehrálo slavnostního utkání, které doprovázelo několik diváků a pódium s hudbou. Po odehraném slavnostním utkání se na hřiště postavili hráči Krouny a Kočí, a tak poslední utkání okresního přeboru mohl začít. Už v 5. minutě se mohli hosté dostat do vedení, jenže samostatný únik Šáry vychytal domácí brankář Zástěra, od kterého se míč odrazil k Martinovi Fantlovi, který z voleje přestřelil vysoko nad. O pár minut později se domácí dostali do obrovské šance, ale Knettig se zalekl vyběhnutého brankáře Dostála a svou střelu poslal nad bránu. Ve 20. minutě se po kombinaci na pravé straně dostal ke střele Martin Zástěra, který z úhlu překvapil brankáře Dostála, a ten musel konečkami prstů míč vytěsnit míč na rohový kop. Přišla 24. minuta a hosté se radovali z úvodního gólu. K přímému kopu z třiceti metrů se postavil Budínský, který našel na malém vápně Mrázka, jenž hlavou uklidil míč k pravé tyči, 0:1. Ve 42. minutě se opět k přímému kopu postavil Budínský, který z dvaceti metrů vyzkoušel pozornost brankáře Zástěry, ale ten svým skvělým zákrokem míč vyrazil do bezpečí. Všichni diváci si mysleli, že se za stavu 0:1 půjde do šaten, ale stal se opak. Poslední útok měl hostující tým. Fabián svým vhazováním vybídl nabíhajícího Budínského, který si míč pustil za sebe, čímž oklamal i domácího obránce a míč si pomalu sbíral brankář Zástěra, jenže Budínský byl u míče rychleji. Míč si posunul na penaltový puntík a do prázdné brány se nemýlil. Gólové příležitosti přišly na obou stranách, ale do kabin se šlo za stavu 0:2.

Neproměněná penalta a třetí vstřelený gól hostí

Do druhé půle nepřišla žádná změna v sestavách, a tak se mohlo pokračovat. Začalo se stejně jako v prvním poločase, a to hrou kombinační. Přicházelo několik střeleckých pokusů, ale mezi tři tyče nikoli. V 58. minutě mohli hosté navýšit skóre na 0:3. Dlouhé vhazování Janka našlo v náběhu Šáru, který s míčem došel do vápna, kde byl bránícím hráčem seslán k zemi. Hlavní rozhodčí neotálel a ukázal na penaltový puntík. Penaltu si vzal na starost kapitán Štursa, jenže ten do poslední chvíle nevěděl, kam míč kopnout. Střelu z penaltového puntíku poslal na levou stranu, ale tam se rozhodl skočit i brankář Zástěra, a tak platil stav 0:2. V 64. minutě už přišlo navýšení o tři branky. Přenesení hry Blažka vybídl Budínského k souboji, který svou bojovností zvládnul, míč si posunul hrudníkem před sebe a vybíhajícího brankáře překonal, 0:3. O pět minut později se mohlo skóre nadále navýšit, jenže po kombinaci Capouška a Budínského se k míči dostal Mrázek, který z hranice velkého vápna trefil brankovou konstrukci. Poté už nic velkého nepřišlo a hlavní rozhodčí zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu



Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do zápasu jsme šli s dobrou náladou, protože ani jednomu týmu už o nic nešlo. Po zápase nás čekala rozlučka, takže bylo jasný, že se bude každý z našich hráčů soustředit na večerní popíjení než na tento zápas. Přesto jsme tam něco nechali a vyhráli. Díky klukům za velice úspěšnou sezónu. Už se nemůžu dočkat na příští ročník.



Sestavy


TJ Sokol Krouna
M. Zástěra [-] - V. Pulda [-] , P. Janoušek [-] , J. Volf [-] , M. Knettig [-] , S. Meszáros [-] , P. Talačko [-] , J. Stodola [-] , M. Zástěra [-] , M. Nekvinda [-] , V. Horník [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Šára [-] (79. M. Dvořáček [-] ) , P. Budínský [-] , Z. Fantl [-] , M. Fantl [-] (57. P. Capoušek [-] ) , L. Štursa [-] , M. Blažek [-] (67. D. Kudrnka [-] ) , D. Janko [-] , J. Mrázek [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Horák Milan - VANÍČEK David, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají kvalitní tým a v kombinaci s tím, že domácí již nemají o co hrát, tak nebudou pro hosty těžkou překážkou.

Tip: výhra domácích