Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněné gólové příležitosti Slatiňan mohl v závěru utkání zpečetit Radouš


Branky


5

Slatiňany se umisťují na desátém místě tabulky, kde mají možnost svoje umístění vylepšit a posunout se až na osmou pozici. Útok je třetím nejhorším v celé lize. V posledním utkání zajedou do Ronova, kde už o nic nejde. Horní Bradlo je na bramborové pozici, kde také zůstane. Mají druhý nejlepší útok, za což mohou děkovat nejlepším střelcům Radoušovi a Kroutilovi. Na poslední zápas si udělají výlet do Kameniček, kde Kameničky budou bojovat o osmou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radouš a Borovička po dvou vstřelených gólech

Domácí se do utkání vrhli po hlavě a už ve 3. minutě se do obrovské šance dostal Borovička, ale jeho prudkou střelu na bližší tyč hostující brankář Vrbka vyrazil na rohový kop. Už ve 14. minutě se z vedení radovali hostující hráči, konkrétně to byl nejlepší střelec Radouš, který využil nedorozumnění domácího obránce s brankářem a poté už na něho koukala odkrytá brána, kterou trefil a poslal svůj tým do vedení 0:1. O pár minut se domácí dočkali srovnání, když Venzara poslal přesnou přihrávku na Borovičku, který běžel sám na brankáře Vrbku a střelou po zemi k levé tyči dal na 1:1. Ve 23. minutě se domácí opět radovali, jenže marně, poněvadž byl odmáván a odpískán ofsajd. Ve 32. minutě domácí obrana zazmatkovala a před vlastním vápnem vytvořila faulem zbytečnou standartní situaci, kterou si vzal na starost Radouš a svou prudkou střelu poslal přesně k pravé tyči, 1:2. Poté přišla obrovská šance v podání Matěje Slavíka, který šel sám na Vrbku, :jenže míč trefil pouze do něj. V následující minutě se domácí dožadovali penaltového kopu, poněvadž hostující hráč zahrál v pokutovém území rukou. Hlavní 1rozhodčí se rozhodl podle svého a penaltu neodpískal. Před poločasovou přestávkou se domácím přeci jen podařilo vyrovnat. Borovička vyslal střelu z dvaceti metrů, na který brankář Vrbka nestihl zareagovat a míč skončil za jeho zády pod břevnem. Za stavu 2:2 se šlo do kabin, kde si každý tým měl co říct.

Dramatický závěr nepoznal vítěze

I do druhého poločasu šli domácí aktivně. Dvě minuty po poločasové pauze se do gólové příležitosti dostal Borovička, který mohl vsítit hattrick, jenže zakončení ho zklamalo. V 55. minutě měli domácí na nohách vedení, jenže po nájezdu dvou domácích hráčů na samotného brankáře Vrbku nepřišla přesná přihrávka, a tak na tabuli stále svítilo skóre 2:2. V 62. minutě už přišel trest pro domácí, když obrana vyrobila svou nedůsledností další hrubku a osamocený Kroutil poslal hosty bez problémů do vedení 2:3. O pár minut později přišla nejhezčí akce zápasu. Tři domácí hráči si udělali z hráčů hostí kuželky a po krásném ťukesu se trefil kapitán Semenec, čímž srovnal dějství na 3:3. V 73. minutě se do gólové příležitosti dostal Borovička, který obešel brankáře Vrbku, ale střelu do prázdné mu na brankové čáře překazil jeden z vracejících se beků hostí. Hattrick tak stále vysel ve vzduchu. Pět minut před koncem utkání mohli domácí litovat neproměněných šancí, protože si Radouš obešel čtyři domácí obránce včetně brankáře Teplého, jenže pak trefil jednoho z obránců na brankové čáře. Zápas tedy skončil remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: V tomto zápase jsme předvedli hezký kombinační fotbal. Rychlostně a technicky jsme soupeře přehrávali. Dostali jeden nešťastný gól a Horní Bradlo bez dua Radouš, Kroutil nemělo vlastně vůbec nic.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Po páteční dohrávce s Heřmanovým Městcem, to pro nás nebylo vůbec lehké utkání. Domácí byli mladí a běhaví tým, kteří nám od úvodu dost zatápěli. Domácí byli lepší na balónu. Ke konci utkání jsme, ale mohli strhnout vedení na svoji stranu, ale to by bylo pro domácí kruté. Náročný víkend jsme zvládli celkem obstojně.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - D. Farkaš [-] (70. V. Stryka [-] ) , M. Vích [-] (79. M. Vích [-] ) , S. Opavský [-] , P. Semenec [-] , L. Slavík [-] (84. P. Morávek [-] ) , M. Slavík [-] , J. Borovička [-] , T. Janoušek [-] , F. Harsa [-] , P. Venzara [-]

Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - R. Bláha [-] , M. Horčík [-] , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , D. Večeřa [-] (58. K. Brajila [-] ) , J. Semerád [-] , I. Pospíšil [-] , M. Radouš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šeps Martin - DORAZIL Štěpán (N), BLAŽEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Horní Bradlo má momentálně střeleckou formu, a to Slatiňany nebudou zvládat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích