4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hustá mlha v Zavidově přinesla domácímu béčku body


Branky


16

S několika absencemi zajížděla Kněževes v neděli dopoledne do Zavidova, kde se střetla s místní rezervou. Domácí od úvodního hvizdu diktovali tempo hry a byli aktivnější. Rychlými dvěma góly si usnadnili zápas, který dotáhli za husté mlhy do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na jednu branku

Domácí rezerva na nic nečekala a ihned si vytvářela šance. V permanenci se musela mít kompletně celá defenziva Kněževsi v čele s brankářem Procházkou, který se rozhodně nenudil. Hned ve 4. minutě vysunul ze středu hřiště Korčák do nájezdu Horváta a ten podél hostujícího gólmana otevřel skóre - 1:0. O pět minut později domácí své vedení navýšili. D. Štiller poslal míč do levé lajny, kde byl rozběhnutý Dvořák. Ten poslal centr do šestnáctky, kde si ho našel Horvát a přidal druhou trefu - 2:0.

 

Kněževes se nemohla do žádné šance dostat a stále to byl B-tým Zavidova, který měl více ze hry a kontroloval průběh utkání. Na domácí straně byly k vidění i další příležitosti, ale buď zavidovskou rezervu vychytal Procházka nebo chybělo lepší řešení ve finální fázi. Do kabin si tak domácí odnesli dvougólový náskok, který mohl být daleko vyšší.

 

Kněževes dohrávala v deseti

Druhý poločas se odehrával v podobném rytmu. Béčko Zavidova bylo aktivní, dostávalo se více do šancí a hosté už nenašli sílu na kontaktní gól. Definitivní naději vzala Kněževsi 56. minuta, kdy byl nadvakrát překonán z úhlu Procházka a Horvát se mohl těšit z hattricku - 3:0. A když se pár minut po něm prosadil v šestnáctce Sekyra, bylo hotovo - 4:0.

 

Závěr zápasu navíc museli hosté odehrát bez zraněného Hertla, který nebyl schopen pokračovat ve hře a na střídačce nebyl nikdo, kdo by ho nahradil. Fotbalisté Kněževsi ve zbylých minutách tlačili čas na časomíře očima a už se viděli v kabině, do které je za neměnného stavu poslal závěrečný hvizd sudího Brožka.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: Zasloužená výhra. Kluci z Kněževsi měli problém poskládat sestavu, přesto v klidu a se ctí odehráli utkání, za což jim patří velké uznání. Jsem rád za vítězství a i za předvedený výkon, i když dokonalost to nebyla. Teď nastává čas si odpočinout než to začne na jaře vše zase nanovo.

FK Kněževes
Pavel Čihař, kapitán: Máme velkou marodku a do základu tak museli i dva brankáří, kteří hráli na hrotu. Zavidov byl po celý zápas lepší a tvořil hru. Šancí měl hodně, ale proměnil jen čtyři, nám zachytal Prochy. My jsme se za celý zápas dostali pouze dvakrát k vápnu, ale u něj to skončilo. Poslední dvacetiminutovku jsme dorhávali v deseti, protože se zranil Hertl a nemohl dohrát, neměli jsme ho kým vystřídat.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - E. Pšenička [-] , M. Dvořák [-] (64. M. Šíma [-] ) , T. Diepold [-] , D. Štiller [-] (46. J. Křivohlavý [-] ) , A. Sekyra [-] (70. V. Bohuslav [-] ) , J. Knor [-] (59. T. Urban [-] ) , M. Krejčí [-] (46. J. Jančařík [-] ) , M. Horvát [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

FK Kněževes
P. Procházka [-] - M. Miksa [-] , A. Červeňák [-] , T. Kejla [-] , L. Lenner [-] , M. Vršecký [-] , J. Plaček [-] , J. Kříž [-] , R. Hertl [-] , V. Kyncl [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 41. T. Diepold .
Hráči zápasu: T. Korčák , M. Horvát , A. Sekyra , M. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brožek Tomáš - STROUHAL Jiří, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 12:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 06:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:34

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Tím, že se hraje až v neděli, si myslím, že zavidovské béčko doplní i o nějaké hráče z A-týmu, který v sobotu hraje poslední zápas. Kněževsi nehraje do karet ani to, že ji chybí spousta hráčů.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích