0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhrou na Olešné podtrhly Mšecké Žehrovice senzační podzim


Branky


16

Na závěr podzimu velmi zajímavý zápas! Olešná přivítala na svém hřišti dosud neporažené Mšecké Žehrovice. Hosté se velmi rychle zabydleli mezi okresní elitou, což dokazují každý zápas. Domácí Pásovka chtěla ukončit sérii neporazitelnosti prvního celku soutěže, ale ani svěřencům Zdeňka Vopata se to nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná fotbalová akce

Olešná se musela opět smířit s několika absencemi, tou nejcitelnější byla jistě nepřitomnost R. Poláška nebo Helebranta, který na podzim předvádí vyrovnané výkony. Začátek zápasu nabídl spíše vzájemnou oťukávanou, kdy jeden tým čekal, co předvede ten druhý a naopak. První půl hodinu tak na každé straně byla k vidění jedna pološance, která branku neohrozila. Střelecký pokud Vodrážky mířil nad, stejně jako zakončení Kočího po dobrém centru do domácí šestnáctky.

 

Skóre se měnilo po půl hodině hry. Skvělé čtení hry ukázal brankář Kolek, který těsně před domácím hráčem vypíchl míč a mazácky ho rozehrál na svého spoluhráče. Následovala jednoduchá a rychlá akce po levé straně, okud poslal Volf nadýchaný centr do vápna, kde na zadní tyči nekompromisně rozvlnil síť Jindra - 0:1. Hosté se snažili držet míč a hrát svůj kombinační fotbal, domácí hráli totéž a další výrazná šance do konce poločasu nepřišla.

 

Jindra rozhodl hattrickem

Mšecké Žehrovice se mohou opřít o své fanoušky, kterých dorazilo na Olešnou hned několik! Na okresní poměry nevídaná podpora, která hnala dosud neporažený tým soutěže za dalším vítězstvím. Olešná s možností pouze jednoho střídání mladíka Svobody nastoupila do druhé půle s pokopaným Razímem a Černým, ti ale zápas s mírou sebezapření dohráli.

 

Vstup do druhého poločasu patřil hostujícímu celku. Olešná chybovala ve středu hřiště s rozehrávkou, následoval míč do lajny a ihned centr do vápna. Na přední tyč si naběhl Jindra, který prodloužil míč za Fiedlera a ten pouze sledoval, jak prodloužení zapadlo k zadní tyči - 0:2. Snový start pro hostující tým, který si ulehčil druhý poločas rychlou a důležitou brankou.

 

V 53. minutě bylo na straně Mšeckých Žehrovice ještě veseleji! Jindra pohybující se na hraně půlící čáry si dle pomezního sudí pohlídal ofsajdové postavení, dostal míč po lajně a nasměroval si to na Fiedlera, kterého překonal přízemní střelou - 0:3. Hattrick hostujícího útočníka byl na světě a vítězství prvního celku soutěže bylo na spadnutí.

 

Olešná ale zápas nevzdávala a hnala se za odpovědí. Kýzl se dostal individuálně do šestnáctky, ale místo zakončení volil nahrávku a ta nezastihla nikoho v tmavěmodrém dresu. Po hodině hry práskl ze střední vzdálenosti do míče Jiránek a Kolek se musel po jeho ráně natahovat. Zápas dospěl do poslední desetiminutovky a o vítězi bylo víceméně rozhodnuto.

 

Mšecké Žehrovice zasadily svému soupeři ještě jeden úder. Krásnou přihrávku mezi obránce dostal Škutchan a zkušeně překonal bezmocného Fiedlera - 0:4. Poslední minuty nabídly ostrý zákrok J. Procházky na čerstvého Sammera, který sudí Sabo ohodnotil rovnou červenou kartou. Produktivita hostujícího celku rozhodla, vítězství se ale nerodilo vůbec snadno.

 

Zdroj - ohlas: facebookové stránky FC Olešná

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Zasloužené vítězství hostujícího týmu, ale výsledek je pro nás hodně krutý. Hosté do čeho kopli, to byl gól, navíc třetí z viditelného ofsajdu. Jinak se hrál opticky vyrovnaný zápas. Hosté ale mají vyrovnaný kádr a nepouštěli nás do šancí. Každopádně to byl suverénně nejkvalitnější soupeř, na kterého jsme narazili. Škoda, že druhý poločas už někteří naši hráči museli dohrávat se zraněním a kvůli absencím jsme je nemohli nahradit, což nám situaci hodně znesnadnilo a mohlo to vypadat jinak. Každopádně hostům gratulujeme k průběžnému vedení a pokud se nestane nic zásadního, jsem přesvědčený, že je to tým, který soutěž dokončí bez problémů na prvním místě i po jarní části soutěže. Ještě bych chtěl vyzdvihnout hostující fanoušky, kteří přijeli na okresní poměry v nevídaném počtu a vytvořili správnou sportovní kulisu.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Jsme půlmistrem, máme šest bodů náskok, takže panuje naprostá spokojenost. Do Olešné jsme jeli s vědomím, že nás čeká těžký zápas s kvalitním soupeřem. Olešná posílila, Jirka Razím drží obrannou řadu, navíc má výborné standardky. První půl hodinu se hrálo od vápna k vápnu. Olešná na nás vlétla, což nám úplně nechutnalo. Chtěla hrát fotbal, kombinační hru bez nakopávaných míčů. Nám se podařilo jít do vedení, když soupeř nepohlídal po centru Jindru. Ten dal nakonec tři góly po podobných situací a to rozhodlo. Olešná se do šancí tolik nedostávala. Spolu se Senomaty ale byla nejtechničtějším týmem, proti kterému jsme hráli. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas, s naším výkonem jsem spokojený. Chtěl bych poděkovat naším fanouškům a to nejen za podporu proti Olešné, ale za podporu od prvního zápasu.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - V. Zadnevulytsia [-] , A. Hlavsa [-] - J. Černý [-] - J. Procházka [-] , K. Ivančík [-] , J. Razím [-] , P. Kýzl [-] , J. Bařtipán [-] , T. Vodrážka [-] (81. D. Svoboda [-] ) , R. Jiránek [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Elsnic [-] , P. Jindra [-] (79. M. Sammer [-] ) , M. Pokorný [-] (85. K. Uher [-] ) , M. Bondarev [-] (64. R. Škutchan [-] ) , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] (86. S. Neroda [-] ) , J. Kolek [-] , P. Petr [-] , J. Kočí [-] (78. L. Věprovský [-] )

ŽK: 29. P. Kýzl - 38. M. Bondarev . ČK: 89. J. Procházka .
Hráči zápasu: P. Jindra , J. Volf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SABO Jiří - VYHNANOVSKÝ Milan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 06:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:34

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra hostů

Žehrovice nebudou chtít ztratit náskok, který mají nad Lužnou. Z Olešné si určitě odvezou tři body.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů