1:1
(1:1)
18. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza Pavlíkova s Městečkem


Branky


20

V netradiční sestavě a pouze v jedenácti lidech se představillo Městečko v Pavlíkově. Domácí postrádali brankáře Turečka, ale především Ikrényiho, který bude ze hry na delší dobu z důvodu poranění kolene. Na marodku navíc přibyl během utkání i Kalaš. Ten vstřelil úvodní gól, na který našli Ohnivci vcelku rychle odpověď. Jelikož další branka nepadla, body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netradiční brankáři

Vstup do utkání patřil domácímu celku, který šel hned v 8. minutě do vedení. Na centr z rohu vápna si naskočil Kalaš a překonal Šnídla, který se postavil netradičně mezi tři tyče - 1:0. Domácí celek měl další příležitost po akci, kterou rozjel u střídaček Čech, ale další branku nepřidal. Po čtvrt hodině hry bylo srovnáno. I v pavlíkovské brance se objevilo překvapivě jméno Erbena, který neudržel centrovaný míč z poloviny hřiště, k míči se dostal Urban a chybu domácího brankáře nekompromisně potrestal - 1:1.

 

V ofenzivě Městečka velmi scházel Šnídl, který byl po Zelenkovi dalším hráčem, který se zapsal do kolonky brankářů. Pavlíkov se hned ve 20. minutě musel vyrovnat s absencí Kalaše, který musel ze zdravotních důvodů hřiště opustit. Vedení na stranu Ohnivce mohl strhnout Tvrz. Ten dokázal udělat Erbenovi kličku, ale sám se vyhnal do místa, ze kterého nedokázal zakončit. První poločas tak skončil nerozhodně.

Skóre se neměnilo

Druhý poločas nabídl převahu domácího celku, který postupně využíval úzkého kádru soupeře a dostával se do šancí ke vstřelení vedoucí branky. Městečku postupně docházel dech a pohled hráčů na střídačku nebyl nic platný. Domácí fotbalisté se dostávali do dobrých pozic, ale jejich zakončení bylo nepřesné. Díky své rychlosti si mladíci vytvořili převahu, zkušená obrana hostí ale další branku nedovolila. Druhý poločas branku nenabídl a skóre se do závěrečného hvizdu nezměnilo.

 

Zajímavostí zápasu byl věkový rozdíl obou celků. Základní sestava Pavlíkova měla dohromady 282 let, Městečko mělo na hřišti při zahajovacím hvizdu 428 let. Rozdíl? Neskutečných 146 let. A v 67. minutě po posledním střídání domácího mužstva to bylo dokonce 173 let!



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili dobře brzkou brankou. Následně jsme hosty pustili naši chybou do vyrovnání. Po celý zápas jsme byli lepším týmem, vytvářeli jsme si spoustu brankových situací, ze kterých jsme nedokázali vstřelit gól. Taková naše klasika od začátku sezóny. Hosté si další šance nevypracovali, a proto je pro nás bod z domácího prostředí málo.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Pavlíkov má mladý běhavý tým, velké hřiště a my jsme byli pouze v jedenácti bez zraněného Hegera nebo Abraháma, kterého zastoupil v brance Šnídl, který pro změnu chyběl v poli. V prvním poločase jsme inkasovali rychle po centru, ale po chybě domácího brankáře jsme srovnali. Měli jsme ještě jednu šanci, ale do poločasu další gól nepadl. Ve druhém poločase nám postupně docházeli síly a zápas mohl dopadnout jakkoliv. Pavlíkov měl zajímavé možnosti, ale naštěstí pro nás byl zbrklý v koncovce. Jeden bod po kolektivním výkonu bereme.



Sestavy


SK Pavlíkov
J. Erben [-] - F. Podhorský [-] (67. F. Zaspal [-] ) , O. Polcar [-] , F. Kalaš [-] (33. M. Škrlant [-] ) , P. Chytrý [-] , L. Polcar [-] , O. Kraus [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , P. Čech st. [-] (46. J. Jiroušek [-] ) , D. Řezáč [-]

SK Ohnivec Městečko
P. Šnídl [-] - M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , T. Linhart [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 46. D. Řezáč , 76. O. Kraus - 70. J. Vician .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠAROCH Jan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 23:46
Redakce Rakovník

Expert: Stanislav Jansa
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak než dát na naše vítězství. Snad se na zápas sejdeme, v Pavlíkově se nám úplně nedaří.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:37
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 16:40

Tip: výhra domácích