R. Trešl 45. (vl.)
R. Otcovský 52.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remizový souboj sousedů v tabulce


Branky


45. R. Trešl (vl.) , 52. R. Otcovský - 24. L. Mácha , 80. L. Vrbata
17

Pouhý bod dělil před vzájemným soubojem od sebe oba soupeře v horní části tabulky. Městečko by se v případě vítězství dostalo před Senomaty, ty by naopak v případě tříbodového zisku svému konkurentovi odskočily. Nenaplnil se ani jeden možný scénář a tento duel vítěze neměl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól do šatny

Vstup do prvního poločasu patřil hostujícímu celku, který držel více míč na svých kopačkách a domácím ho tolik nepůjčoval. Městečko se snažilo dostat do utkání, ale proti němu stál kvalitní soupeř. A ten šel také po úvodní dvacetiminutovce do vedení. Hudák poslal míč za obranu, kam si naběhl Mácha a přehodil Zelenku - 0:1. Hosté měli další slibné příležitosti, ale uklidňující branku nepřidali.

 

Ohnivci si toho příliš nevytvořili a zdálo se, že první poločas nabídne pouze jednu branku. Opak byl ale pravdou. Běžela poslední minuta a dlouhý míč, který poslali domácí za obranu svého soupeře. Kučaba si zařval o míč, který by pohodlně sebral do svých rukavic a čekal by na závěrečný hvizd první půle. Volání senomatského gólmana nevyslyšel Trešl, který tečoval míč a do kabin se šlo za nerozhodného stavu - 1:1.

Otcovského paráda

Jakoby Berany vlastní gól do kabiny srazil. Není divu, takový moment by poznamenal většinu týmů. A toho využilo dokonale Městečko. Hned v 52. minutě zahrávali domácí přímý kop, který zvládla hostující defenziva odvrátit. Pouze na kopačku Otcovského, který nádherným halfvolejem ze vzdálenosti kolem třiceti metrů poslal míč přesně k tyči - 2:1. Tato krásná branka nakopla Ohnivce do zbývajících minut.

 

Senomaty tak musely postupně svou hru otevřít a tlačit se více dopředu. Obrovskou šanci měl Ryba, ale ve skluzu svůj tým zachránil D. Hůla. Městečko mělo i další příležitosti, ale chyběla přesnější koncovka nebo finální fáze. V 80. minutě se ke slovu dostali hosté a hned z toho byla vyrovnávací branka. Po křídelní akci se dostal míč do šestnáctky na Vrbatu, který z hranice malého vápna mířil křížnou střelou přesně k tyči - 2:2.

 

Poslední desetiminutovka nabídla kromě vyrovnávací branky ještě jednu velkou šanci na každé straně. Domácí neudeřili ze standardní situace, zakončení chybělo opravdu málo. A přesně nemířil na druhé straně z těsné blízkosti R. Hůla. Na výsledku nezměnila nic ani druhá žlutá karta pro Špidru v závěru utkání. Body se nakonec dělily a Městečko stále ztrácí na svého soupeře bod.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Marek Tvrz, útočník: Je to ztráta dvou bodů. Senomaty sice byly mírně aktivnější v první půli, ale ve druhé půli jsme nevyužili řadu velkých šancí, kdy jsme měli utkání rozhodnout. Naopak po hloupé chybě necháme soupeře vyrovnat. Je to škoda, protože jsme se mohli dostat v tabulce před soupeře.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Měli jsme dobrý začátek prvního poločasu. Drželi jsme míč, kombinovali jsme a dali jsme vedoucí gól. Měli jsme převahu, slibné šanci a na konci poločasu kluky upozorňuji, abychom nedostali zbytečný gól do šatny a my si dáme vlastní branku. Začátkem druhého poločasu šlo Městečko do vedení a my jsme naši hru postupem času otevírali, čímž se dostával do šancí soupeř. Podařilo se nám vyrovnat a v posledních momentech zápasu měly šance oba týmy, ale skóre se neměnilo. Vzhledem k oběma poločasům bych řekl, že je remiza zasloužená.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
V. Zelenka [-] - V. Prokop [-] (65. L. Majba [-] ) , M. Tvrz [-] (75. J. Urban [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , J. Ryba [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-] (88. F. Jelínek [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - D. Hůla [-] , R. Hůla [-] , L. Vrbata [-] , J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , M. Špidra [-] , M. Komín [-] , J. Šnídl [-] (65. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-] (61. J. Vávra [-] )

ŽK: 22. M. Tvrz , 80. J. Hadrava - 49. R. Trešl , 88. M. Špidra . ČK: 90. M. Špidra .
Hráči zápasu: R. Otcovský - M. Hudák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Viktor, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra hostů

Souboj o třetí místo tabulky zvládnou uhrát velmi dobře hrající Senomaty.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 17:14

Tip: výhra domácích