4:1
(2:1)
42. R. Pokorný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice ukončily ve šlágru kola neporazitelnost Lužné


Branky


20. J. Kočí (p.) , 38. J. Kočí , 72. M. Bondarev , 81. J. Elsnic - 42. R. Pokorný (p.)
17

Ve Mšeckých Žehrovicích se v sobotu dopoledne hrál šlágr kola. Proti sobě stály týmy, které v tomto soutěžním ročníku nepoznaly chuť porážky. O motivaci tak nebyla rozhodně nouze. Případný vítěz by se navíc udržel a nebo vyhoupl na první místo v tabulce. Šťastnější po tomto duelu byli nakonec domácí, kteří zcela zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná měla jen penaltu

Domácí na nic nečekali a hned po minutě zahrozili. Po přímém kopu z poloviny hřiště následovala hlavička těsně vedle hostující branky. Na další šanci se dlouho čekalo. Znovu to byli domácí, kteří zahrozili tentokrát střelou ze střední vzdálenosti. Výborný zákrok vytáhl Kopřiva, který zlikvidoval nebezpečnou střelu mířící k tyči. Bohužel pro hosty ale luženský brankář následně poslal k zemi dobíhajícího hráče a sudí Šefara nařídil zcela správně pokutový kop. K tomu se postavil Kočí a nezaváhal - 1:0.

 

Po půl hodině hry mohli domácí své vedení navýšit. Přenesený míč z levé strany propadl až do náběhu ke Kolkovi, který ale v dobré pozici zařízení netrefil. Lužná si toho příliš mnoho nevytvořila, a tak trestaly Mšecké Žehrovice. Ve 38. minutě poslal svou levačkou od pravé lajny za obranu míč Volf do míst, kam si za špatně načasovaný výskok stopera naběhl Kočí a střelou mezi nohy Kopřivy navýšil vedení - 2:0.

 

O pár minut později přišla s odpovědí také Lužná. Do vápna tísněný dvěma bránícími hráči se chtěl dostat rychlík J. Vejvoda, ale byl nedovoleně zastaven. Sudí Šefara tak nařídil pokutový kop také na druhé straně. K míči se postavil Pokorný a mířil přesně k pravé tyči - 2:1. To byl poslední výrazný moment, který první poločas nabídl.

 

 

 

Změna na prvním místě

Netrvalo dlouho a druhý poločas přišel s velmi nadějnou šancí. Do té se po akci z pravé strany dostal Grill, ale jeho pokus byl na poslední chvíli zblokován. I na druhé straně bylo rušno, ale v dobré pozici po rohovém kopu poslal jeden z domácích míč vysoko nad branku. Uběhla hodina hry a skóre se nezměnilo. Stále to byly Mšecké Žehrovice, které měly více míč na svých kopačkách a držely nadále své vedení.

 

Třem bodům se domácí přiblížili v 72. minutě. Na rohový kop si naběhl nikým nehlídaný Bondarev, který letící centr uklidil placírou přesně k tyči - 3:1. Netrvalo dlouho a Mšecké Žehrovice si vytvořily další velkou šanci. Kousek před vápnem mohl zakončovat Volf, ale posouval míč na vlevo postaveného Jindru. Ten však neřešil situaci vůbec dobře a připravil se o možnost skórovat. Stejně jako Kočí, který mířil po nahrávce Bondareva těsně vedle zadní tyče.

 

Neproměněné příležitosti nemusely domácí celek vůbec mrzet. Lužná se do zápasu nemohla dostat, nevytvořila si žádnou výraznější šanci a za svou pasivitu byla znovu potrestána na začátku poslední desetiminutovky. Z rohového kopu udeřil pod břevno hlavičkou připomínající nemilosrdné kladivo kapitán Elsnic a bylo jasné, kdo bude po tomto hracím víkendu vévodit tabulce - 4:1. Lužná o svou neporazitelnost přišla, naopak ta domácí trvá i nadále!



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, generální sportovní manažer: Celý zápas jsme byli lepší. Zasloužené vítězství bez větších komplikací. Za týden jedeme do Jesenice, kde chceme další body potvrdit.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Není co hodnotit. Domácí nás přehráli ve všech směrech. Celý zápas byli lepší a zaslouženě vyhráli. Neporazitelnost v soutěži jsme v hlavách neměli. Jednou prohra přijít musela a tak to je. Náladu v týmu je pořád dobrá, jedeme dál. Se vstupem do soutěže a s podzimní částí jsme spokojeni.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Jindra [-] (87. M. Sammer [-] ) , J. Kočí [-] (81. L. Věprovský [-] ) , M. Bondarev [-] (87. J. Svéchota [-] ) , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , J. Kolek [-] , J. Elsnic [-] , P. Petr [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - M. Cibulka [-] , A. Chrástek [-] , P. Mezei [-] , J. Staněk [-] (87. S. Fronk [-] ) - R. Šnajdr [-] (60. J. Kolínský [-] ) , R. Grill [-] , M. Koloc [-] , J. Špička [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 29. J. Elsnic , 70. M. Bondarev - 56. M. Cibulka .
Hráči zápasu: J. Volf , J. Elsnic , J. Kočí , M. Bondarev .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - ČERVENÝ Jan, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 07:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 07:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 12:45

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 11:50
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra hostů

Lužná bude chtít napravit ztrátu s Kněževsí. I přes vyrovnaný souboj si vybojuje tři body.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 21:19

Tip: výhra hostů