2:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 13:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas Čistá vyhrála, ale náskok z prvního nedohnala


Branky


76. M. Večěřa , 90. M. Večěřa - 4. J. Volf , 35. J. Kočí , 36. M. Bondarev , 38. J. Kočí (p.)
17

Čistá přivítala na svém hřišti starého známého soupeře ze Mšeckých Žehrovic, se kterým sváděla boje minulou sezónu o soutěž níže. Hosté jsou dosud neporaženým celkem a svou bilanci si nechtěli pokazit ani tentokrát. První poločas si vytvořili čtyřgólový náskok, který nakonec stačil na vítězství. Domácí tak vyhráli alespoň jeden poločas, body jim to ale nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

O roli favorita nebyl před utkáním pochyb. Hosté své postavení potvrdili po pár minutách a dostali se do rychlého vedení. Z levé strany přenesli míč na pravou do náběhu na Škutchana, kterého zablokoval Fišer. Nešikovným odehráním míče ale nahrál za hranicí vápna Volfovi, který elegantním obloučkem poslal míč přes vyběhnuvšího Kratochvíla - 0:1. Do další gólovky se dostal Kočí. Sám aktivně napadal, čímž získal míč pro svůj tým. Ihned se přesunul směrem vpřed, dostal nahrávku mezi obránce a proti jeho střele musel zasahovat pohotovým zákrokem Kratochvíl.

 

Po dvaceti minutách se dostali do zajímavé příležitosti také domácí. Večeřa dostal míč do náběhu, kolem obránce si ho našteloval na pravačku, ale zakončení poslal zpoza vápna vedle levé tyče. První poločas ale patřil hostujícímu celku, který byl aktivnější a měl jasnou převahu. Do další příležitosti se dostal Elsnic. Právě na kapitána hostí mířila nahrávka za obranu a ten následným zakončením protáhl čisteckého brankáře, který musel nadvakrát likvidovat jeho zakončení.

 

Po půl hodině hry zahrozila zase Čistá. Konkrétně to byl J. Votroubek ml., který si elegantně píchl míč kolem bránícího hráče, byl lehce atakován, souboj ale ustál a střelou k tyči donutil Kolka k zákroku. Hostující gólman s vypětím všech sil vytáhl míč konečky prstů na roh. Sudí Kozák ale trochu necitlivě odpískal v momentě zakončení nedovolený zákrok a povedenou individuální akci čistecké opory tak přerušil hvizdem. Nařízený přímý kop poslal kapitán Kašpar pouze do Kolkovo náruče.

 

Ve 35. minutě se znovu měnilo skóre. Dlouhý míč za obranu trknul Elsnic do běhu Kočímu, který mezi velkým vápnem a penaltou nikým neatakován uklízel míč podél Kratochvíla - 0:2. O minutu později byla na světě další branka. Opět to byl Elsnic, který zakryl na pozici útočníka míč, přihrál jej na Bondareva, který si prvním dotykem připravil palebnou pozici a kulatý nesmysl poslal přesně k tyči. Gólman Kratochvíl k míči pouze běžel, aniž by se pokusil o zákrok - 0:3.

 

Čtyřminutovka hrůzy byla zakončena čtvrtým gólem. Kočí proměnil s klidem nařízenou penaltu a zdálo se, že je rozhodnuto - 0:4. Do kabiny mohly Mšecké Žehrovice udeřit ještě jednou. Elsnic byl v obrovské šanci, ale jeho zakončení reflexivně zneškodnil nohou Kratochvíl. Hostující tým si tak mohl pustit v kabině pátou, ale čistecký brankář byl proti. První poločas tak měl jasného vítěze a bylo jen otázkou, zda budou hosté v demolici domácího celku pokračovat i ve druhém dějství.

 

 

 

 

Čistá nesložila zbraně

Do druhého poločasu vstoupili hosté s pár změnami a bylo to na jejich hře znát. Bohužel pro ně ne v dobrém. Do první příležitosti se dostali domácí a bylo to po autovém vhazování. J. Votroubek st. natáhl luk, vhodil míč do šestnáctky na Večeřu, který zády k brance donutil povedenou a těžkou hlavičkou Kolka k pěknému zákroku. Hostující brankář si připsal neménně dobrý zákrok po následném rohovém kopu, když musel likvidovat hlavičku jednoho z domácích hráčů z těsné blízkosti.

 

Čistá zjistila, že jde se soupeřem hrát a nadále se dostávala do šancí. Své příležitosti ale neproměňovala, což se změnilo poprvé v 76. minutě. Mšecké Žehrovice nehrály to, co by si představovaly, a tak přišel zasloužený trest. Petr na pozici posledního tak dlouho váhal s rozehrávkou, až ho obral Večeřa a samostatný nájezd na Kolka s přehledem proměnil - 1:4. Gólman hostí měl svůj den a i když mu tým čisté konto tak trochu pokazil, nadále předváděl velmi dobré zákroky a i díky němu byla Čistá stále na jedné vstřelené brance.

 

To se změnilo v závěru, kdy defenziva hostí propadla znovu a domácí přidali druhou branku, která byla pouhou korekcí výsledku. Po centrovaném míči do vápna vznikl před Kolkem závar, ze kterého se odrazil míč na kopačku Večeři a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:4. Čistá se ve druhém poločase zlepšila, naopak Mšecké Žehrovice šly s výkonem dolů a druhý poločas zaslouženě ovládli domácí. Bohužel pro Čistou, body ji to nepřineslo a na první vítězství tak nadále domácí čekají.



Ohlasy k zápasu



SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Zápas bych rozdělil na dobrou a špatnou část, tedy na první a druhý poločas. V prvním poločase jsme hráli přesně to, co chceme hrát. Rychlé nahrávky, kombinace, rychlý přechod do útoku, všechno tohle jsme plnili a zaslouženě vedli o čtyři góly, i když nás trochu zlobila koncovka. Do druhého poločasu jsme si říkali, že musíme pokračovat a hrát stejně. To se nám bohužel nedařilo, místy jsme se na hřišti hádali a byli jsme úplně jiným týmem než v první půli. Z našich chyb pramenily dva góly soupeře. Bohužel máme ze zápasu dvě zranění, Bondareva a Kolka, kterým tímto přeji brzké uzdravení a návrat na trávník.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Plincner [-] , M. Průcha [-] (77. P. Richter [-] ) , J. Votroubek [-] , P. Schuh [-] , L. Milan [-] , A. Lauber [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , A. Fišer [-] , M. Večěřa [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Kočí [-] , M. Bondarev [-] (44. L. Věprovský [-] ) , R. Škutchan [-] , O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] (46. L. Slavík [-] ) , J. Hejna [-] , J. Kolek [-] (64. K. Uher [-] ) , J. Elsnic [-] , P. Petr [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 74. A. Lauber - 51. L. Slavík .
Hráči zápasu: M. Večěřa - J. Kočí , J. Kolek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - GEBOUSKÝ František (N), ZÁZVORKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra hostů

Mšecké Žehrovice jsou v dobré formě, pojedou si pro tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů