0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Řevničově gól nepadl, Sparta přidala druhý bod


Branky


22

Řevničov se v Olešné namlsal a po vydařeném závěru urval první bod. Další bodový zisk mohla Sparta přidat v dalším těžkém zápase, tentokrát doma proti Městečku. Při pohledu na tabulku byl Ohnivec favoritem, ale vyrovnané utkání nepřineslo žádný gól a body se tak spravedlivě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na první gól

Zápas nabídl od první minuty atraktivní podívanou, kdy se oba celky snažily dostávat do šancí a hrálo se nahoru dolů. Hned na začátku měl dobrou příležitost Husák, ale prováhal možnost k zakončení. Na druhé straně postupoval sám Otcovský na Tomeše, ale slabým pokusem o lob domácího brankáře nepřekonal. Sparta hrozila z brejkových situací a do vápna hostí létaly nebezpečné centry. Domácí se dostali i do zakončení, ale vždy chybělo pár centimetrů. První poločas tak branku nenabídl.

Gólovky na obou stranách

Druhý poločas nabídl podobný scénář, jen gólových šancí bylo o něco více. Znovu ale brzdila oba týmy nepřesnost v předfinální a finální fázi. Otcovský ve dvou případech měl volit zakončení místo nahrávky, zbytečné vymýšlení zkušeného fotbalisty tak branku nepřineslo. Řevničov opět těžil z rychlých přechodů do útoku, nájezdy střídajícího P. Bohatého a Kočího zneškodnil Abrahám, který držel svůj tým.

 

Na druhé straně se nenechal překonat ani dobře chytající Tomeš, oba brankáři se tak na dálku prali o čisté konto. Zápas se dostal do posledních pár minut, kdy přišly obrovské šance na obou stranách. Největší řevničovskou spálil po nahrávce P. Bohatého z hranice malého vápna Murčo, kterého vychytal Abrahám. Na druhé straně vyplaval po rohovém kopu nikým nehlídaný hráč Ohnivce, který hlavičkoval z dobré pozice jen těsně mimo. Závěrečné drama branku nenabídlo, a tak se po bezbrankové remize body dělily - 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách, férové utkání se skvělým výkonem všech třech rozhodčí.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Byl to zápas nahoru dolů, ve kterém jsme se snažili hrát a soupeř hrozil z brejků. Ve druhém poločase bylo hodně šancí, ale také nepřesností na obou stranách. Řevničov měl špatnou finální fázi, zápas mohl dopadnout jakkoliv.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - T. Bohatý [-] , M. Beneš [-] , D. Jun [-] (46. P. Bohatý [-] ) - L. Vait [-] , M. Kočí [-] , J. Husák [-] , J. Murčo [-] - J. Sedlák [-] , J. Fujera [-] - V. Kapr [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , V. Zelenka [-] , T. Linhart [-] (74. M. Telvák [-] ) , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-]

ŽK: 23. J. Fujera , 46. M. Kočí , 88. J. Husák - 20. V. Zelenka , 46. L. Majba .
Hráči zápasu: P. Tomeš , M. Beneš - J. Abrahám .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ČERVENÝ Jan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

V zápase tipuji remízu.