M. Tvrz 11.
J. Křivohlavý 42. (vl.)
M. Tvrz 54.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko doslova urvalo vítězství s béčkem Zavidova


Branky


11. M. Tvrz , 42. J. Křivohlavý (vl.) , 54. M. Tvrz - 1. R. Vanický , 64. T. Korčák
19

Velmi zajímavý duel byl k vidění v Ohnivec aréně, kde domácí celek přivítal zavidovské béčko. Hostující rezerva nastoupila do zápasu s Dominikem Žďánským a Tomášem Korčákem na hrotu, což byl pro defenzivu Městečka velký strašák. Nelehké utkání nakonec dotáhli do vítězného konce, i když se tři body nerodily vůbec snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól Vanického

Snový vstup do utkání v podobě zavidovského béčka. Žďánský zahrával hned v 1. minutě rohový kop a na jeho centr si naskočil Vanický - 0:1. Po rychlé brance, která domácím dala slušnou fotbalovou facku, se hrál vyrovnaný zápas a na další branku se nemuselo dlouho čekat. Po deseti minutách potrestal špatnou rozehrávku Diepolda přesnou střelou z hranice velkého vápna Tvrz - 1:1. Po čtvrt hodině hry domácí obranu přelstil Žďánský, ale jeho počínání bylo vyhodnoceno pomezním sudím - laikem jako ofsajdové.

 

V další příležitosti se objevil těsně před zavidovským brankářem Urban, Kukla ale svůj tým podržel. Nepřesně zakončoval také Heger. Zavidov byl aktivnější a více na míči, paradoxně to byli hosté, kteří si vstřelili zásluhou mladíčka Křivohlavého vlastní branku těsně před odchodem do kabin. Nepovedený odkop při snaze odvrátit centr Kolíska skončil za Kuklou a Městečko přišlo ke snadné brance a zároveň i k vedení - 2:1.

Žďánskému nebylo přáno

Zavidov se od začátku druhého poločasu snažil o vyrovnání, ale znovu to byli domácí, kteří udeřili. Po rohovém kopu se odražený míč otřel o zadní část těla Tvrze a od něj se odrazil míč za brankovou čáru - 3:1. Trochu šťasný gól dostal domácí do dvougólového vedení, které chtěl Zavidov smazat a ihned po inkasované brance svého soupeře zatlačil a vytvářel si šance. Po hodině hry se dočkala rezerva kontaktní branky, po povedené kombinaci se Žďánským se prosadil Korčák - 3:2.

 

Městečku pomalu docházela šťáva, o to výraznější byl tlak zavidovského béčka. Hrozil především Žďánský, který se pohyboval na úrovni domácí defenzivy. Hosté chtěli využít rychlosti a nekompromisního zakončeného svého hráče, ale proti byl pomezní sudí - laik, který vyhodnotil počínání zavidovského rychlíka jako ofsajdové a ten se tak mezi střelce nezapsal. Ohnivci zuby nehty bránili a nakonec zápas dotáhli do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Vstup do zápasu jsme měli katastrofální. Po sérii nedorozumění hned v první minutě jsme inkasovali z rohového kopu. Podařilo se nám vyrovnat a měli jsme i další šance. V závěru poločasu si srazil jeden z hostujících hráčů centr Kolíska do vlastní branky a šli jsme do vedení. V závěru první půle nás Zavidov zmáčkl, hrozil především z protiútoků, které táhl Žďánský s Korčákem. Ve druhém poločase to byl boj. Po tečované střele jsme šli do vedení. Zavidov nás ale opět tlačil, dal kontaktní branku a my jsme se do konce zápasu bránili. Nakonec jsme vedení ubránili, i když to nebylo vůbec jednoduché.

FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, střídající hráč: Základní problém je jeden rozhodčí na zápase. Hned v první minutě jsme šli do vedení po rohovém kopu. Pak přišel desetiminutový útlum, ze kterého srovnal Tvrz po naší chybě. Pak přišlo první úřadování pomezního domácích. Po čtvrt hodině hry utekl Žďánský, který následně vracel míč před prázdnou bránu pro Havla. Praporek šel okamžitě nahoru. Každý, kdo oba kluky zná, tak ví, že pokud by šel míč dopředu, tak by ho Marek (Havel, pozn. red.) při Dominikově rychlosti nestihl. Postupně jsme získávali převahu, ale do poločasu jsme inkasovali ještě jednou, když jsme si dali vlastní gól. Druhý poločas jsme začali znovu aktivně, ale po rohovém kopu jsme inkasovali potřetí. Po hodině hry se nám podařilo snížit. Domácím docházeli síly a my se dostávali do tlaku. Znovu přišly chvíle domácího pomezního. Sám Žďánský se dostal třikrát do úniku sám na brankáře, které proměnil v branku. Pokaždé letěl praporek nahoru. Až se tomu divili i někteří domácí hráči. Z našeho následného tlaku jsme již nic nedokázali zužitkovat, a tak jsme odjeli bez bodu.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , J. Urban [-] , J. Kučera [-] (76. J. Loder [-] ) , J. Jůna [-] , T. Heger [-]

FC 05 Zavidov B
J. Kukla [-] - T. Diepold [-] (46. T. Urban [-] ) , M. Havel [-] , J. Křivohlavý [-] (46. J. Jančařík [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , R. Vanický [-] , M. Krejčí [-] , M. Zuda [-] , M. Horvát [-] (81. J. Knor [-] ) , T. Korčák [-]

ŽK: 72. O. Kolísek - 56. R. Vanický .
Hráči zápasu: O. Kolísek - D. Žďánský , R. Vanický .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - GEBHART Aleš (N), JOSEF Štiller (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Mohli jsme se přesvědčit o kvalitě zavidovského béčka. Tu potvrdí i v tomto zápase a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích