Mšecké Žehrovice získaly cenný skalp Řevničova


Branky


58. M. Tóth - 21. M. Bondarev , 68. J. Volf
21

Že se s nováčkem soutěže bude muset počítat, to ukázali fotbalisté Mšeckých Žehrovic hned na začátku soutěže, když po srdnatém boji urvali bod s béčkem Zavidova. Nyní zavítali do Lícha arény, kde je čekala řevničovská Sparta. Domácí na úvod nezvládli drama v Kněževsi a první body chtěli získat v domácím prostředí. Chtít je ale někdy málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Řevničov i v dalším zápase postrádal hned několik hráčů, v brance nahradil vykartovaného Tomeše zkušený Peterka. Mšecké Žehrovice tak mohly po euforickém vyrovnání z poslední minuty z domácího zápase s béčkem Zavidova pomýšlet na další bodový zisk. Byli to právě hosté, kteří od úvodního hvizdu měli více ze hry. Paradoxně ale první šance patřila Spartě. Fujera zatáhl míč a šajtlí našel Husáka, tomu ale bohužel pro domácí zakončení nesedlo.

 

Trest přišel ve 21. minutě, když se po povedené akci prosadil aktivně hrající Bondarev - 0:1. Místo toho, aby vedoucí branka hostující celek nakopla, tak na hře Mšeckých Žehrovic byla vidět nejistota a styl obou týmů byl velmi podobný. K vidění byly dlouhé nákopy, velké množství soubojů a fotbal tak postrádal na kvalitě, která byla k vidění alespoň na začátku prvního dějství. Do kabin se tak šlo za jednogólového vedení hostí.

Volfův přímák rozhodl

Začátek druhého poločasu navázal na konec toho prvního. Hosté za těsného vedení se stále nemohli dostat do herní pohody a po tečovaném pokusu Tótha přišlo řevničovské vyrovnání - 1:1. Nerozhodný stav vydržel pouze deset minut. Volf se postavil k přímému kopu a nádhernou střelou nedal Peterkovi šanci - 1:2. Brankář domácích byl v dresu Řevničova rozdílovým hráčem. Peterka zlikvidoval několik gólových šancí, zuby si na něm vylámal při samostatném nájezdu Kolek nebo Kočí.

 

Čas plynul a Sparta se hnala za vyrovnáním. Mšecké Žehrovice si ale vedení hlídaly a utkání dotáhly do vítězného konce. Z několika nadějných centrů do vápna další branka nepadla, to ale hosty nemuselo mrzet. V jejich dresu se dobrým výkonem ukázal střelec první branky, který jezdil box to box (od vápna k vápnu) po celých devadesát minut. Řevničov čeká i v této sezóně spousta práce, na svém kontě má Sparta nulu a první body bude chtít získat na hřišti Zavidova, kde ji čeká těžká písemka. Nováček z Žehrovic naopak drží po dvou zápasech čtyři body, což je velmi slušný počin.

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Nastoupili jsme s torzem týmu. Od začátku soutěže nás zužuje zranění, dovolené, tresty hráčů a nastupujeme s hráčí, kteří zrovna přijdou. Na začátku zápasu jsme měli první šanci my. Kdybychom ji proměnili, mohl být zápas úplně jiný. Soupeř byl celkově lepší, nám navíc zachytal výborně Peterka.

SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Do té doby, než jsme dali první branku, tak jsme hráli dobře. Paradoxně nás naše branka srazila a přizpůsobili jsme se hře domácích. Začali jsme nakopávat míče a byli jsme celkově nervózní. Druhý poločas jsme začali standardně jako každý jiný, tedy ztrátou míčů, bez přesné nahrávky, což vyústilo ve vyrovnávací vlastní branku. Byli jsme nervózní, ale po hezky zahraném přímáku jsme šli zase do vedení. Místo toho, aby nás tento moment nakopl, tak jsme se nadále přizpůsobovali hře soupeře, nakopávali jsme míče a do poslední minuty se báli o výsledek. Po celý zápas nás trápila koncovka, mohli jsme si zápas udělat jednodušší.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BLOKEŠ Ondřej, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2022 22:19
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Nováček ze Žehrovic získá bod i ve druhém kole.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

čekám vyrovnaný zápas, ale přeci jenom se přikláním k vítězství domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů